Elke vrijdag: Satur9’s 30 Weeks Photo Challenge. Een foto challenge met lage instapdrempel: geen verplichting om elke week deel te nemen, niveau dat haalbaar is voor iedereen, verhaaltje schrijven mag maar hoeft niet. No stress, dat is mijn motto.

We’re baaaaaaaaaack! En hier gaan we weer met de foto challenge, de laatste loodjes.

Het thema deze week: kleuren.

Voor onze vakantie had ik hiervoor een idee in mijn hoofd, dat ik deze week nog moest uitvoeren. Maar ja, dan zie je zoveel mooie dingen, en staat het perfecte onderwerp voor een foto met veel kleuren ineens voor je neus.

De strandcabines op de Plage de la Boirie in Saint-Denis-d’Oléron, op het eiland Oléron. Ze zijn mooi, ze zijn schattig, ze zijn fotogeniek. En ze zijn kleurrijk.

Ik vond het een beetje moeilijk kiezen tussen de vele foto’s die ik maakte, dus vroeg ik aan een paar mensen om hun favoriet te kiezen. Ik dacht er dan wel eentje uit te kunnen halen dat meer dan één keer gekozen werd. Nope. Iedereen had andere favorieten. Dus ja, moest ik toch kiezen.

Dus! Schiet in actie, neem je fototoestel of telefoon, maak een kleurrijke foto. Een kleurrijke gevel, bloemen, graffiti, bomen in herfstkleuren, het kan allemaal. En nog veel meer. Laat maar komen!

Post je foto op je blog (link of berichtje hier in de reacties altijd welkom), op Instagram (hashtag #satur9sphotochallenge), op je Facebookpagina (hier ook: hashtag #satur9sphotochallenge) of als reactie op mijn aankondiging van dit blogbericht op Facebook. Alle foto’s verzamel ik op de Satur9’s 30 Week Photo Challenge recap pagina. Moest ik je foto over het hoofd gezien hebben, aarzel niet om me een seintje te geven. Soms hol ik een beetje achter de feiten aan en mis ik wel eens iets.

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

20 reacties

  1. ZO joh, dit is zeker kleurrijk 😉

    Vrolijke foto, ben wel blij dat ik er via een foto naar kijk en dus gevrijwaard blijf van al dat krijsend en gillend volk dat zich op zulke locaties meestal bevindt.

    1. Ha, maar deze foto’s waren zonder krijsend en gillend volk hoor, want dan ga ik ook lopen. 2 mensen die hun krant zaten te lezen op de stoep voor de eerstehulppost, en een paar wandelaars. Meer mensen waren daar niet. En dan voel ik me ook het best 🙂 (moederziel alleen mag ook, heb ik niks op tegen)

Zeg het eens?