Dinsdag muziekdag. En een samenwerking met Goofballsworld. We spelen muzikale pingpong, we draaien samen door. Elke week borduren we voort op elkaars muzikale keuze, en die keuze kan alle mogelijke kanten uitschieten. Zo wordt het extra spannend!

De ondertussen zeer respectabele en vooral leuke playlist kan je vinden op Spotify én op Youtube. Abonneren kan, uiteraard.

Vorige week had ik I’m Free van the Soup Dragons, waarop Goofball doordraaide met Free van Brisa Fenoy.

En ze draaide er een hele hoop liedjes door voor ze tot die keuze kwam. Zeer geestig!

Free van Brisa Fenoy bleek een soort Spaans protestliedje te zijn voor gendergelijkheid. Of vrijheid. Het staat me wel aan, moet ik zeggen. En ik kende het inderdaad niet. Ik kies ervoor om in dezelfde sferen te blijven, met het Italiaanse strijdlied Bella Ciao. Hier in de versie die ik leerde kennen in Casa de Papel, schitterende serie, zalige acteurs, nog steeds een aanrader van jewelste.

Goofball, ’t is weer aan u!

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

6 reacties

Zeg het eens?

%d bloggers liken dit: