Elke vrijdag: Satur9’s 30 Weeks Photo Challenge. Een foto challenge met lage instapdrempel: geen verplichting om elke week deel te nemen, niveau dat haalbaar is voor iedereen, verhaaltje schrijven mag maar hoeft niet. No stress, dat is mijn motto.

No no no no, scratch that. Eventjes geen foto challenge. Een onderbreking, alweer.

Ah ja, ’t is mijn eigen foto challenge, met mijn eigen regels, dus ik doe wat ik wil, hehe.

De komende weken trekken we erop uit: een weekendje Zeeland, en de tweede helft van september brengen we door in Frankrijk. Met een camper, jaja. Op het einde van onze #tourofbelgium beslisten we nogal op den bots dat we Frankrijk wel heel hard gemist hadden, en dat we hoopten dat er wat beter weer ging komen, en waarom niet, en we moeten doen wat we graag doen… dus reserveerden we voor 2 weken een camper, en gaan we naar Île d’Oléron en Île de Noirmoutier. En we hopen dat het daar en dan mooi weer zal zijn. Anders vrees ik dat we nog een eindje verder gaan trekken.

Deze foto challenge is voor mij behoorlijk arbeidsintensief: zelf foto’s maken, blogbericht, instagram, alle bijdragen zoeken en verzamelen, reageren…

De foto challenge loopt stilaan op zijn eind, en ik wil eindigen in schoonheid. Ik wil nog een afsluitend overzicht maken, ik heb nog wel wat ideeën, en ik wil niet achter de feiten aanhollen. En ik wil dit ook niet doen in onze vakantie.

Dus: uitstel. Maar géén afstel! Op 8 oktober starten we opnieuw, met een frisse kop vliegen we er dan weer in.

Dus, tot 8 oktober voor de 28ste opdracht van Satur9’s 30 Weeks Photo Challenge!

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

28 reacties

  1. Nu ik eindelijk met een inhaalbeweging weer mee ben, komt de pauze als geroepen.
    Ik wens jullie een deugddoende vakantie. Ik ben maar een klein beetje jaloers op jullie Franse bestemming 😏

    1. Hehe, content dat je content bent met de pauze. Je mag een klein beetje jaloers zijn, niet meer hè. Je zal weer kunnen meegenieten in ieder geval.

  2. Toen het 6 woorden verhaal stopte was dat voor mij een reden na te denken deze weer op te starten. Helaas kan ik dus geen tijd maken om een challenge neer te zetten ik heb al moeite op tijd iets voor jou in te leveren. Je hebt groot gelijk dat je een pauze neemt.

Zeg het eens?