Goofball attendeerde me erop dat we een jaar bezig zijn met doordraaien, en schreef daar een blogpost over.

Na een jaar ben ik nog steeds blij dat ze me vroeg of we dit samen konden doen. Onze samenwerking verloopt heel soepel, en we hebben beiden plezier aan het brainstormen over en delen van onze muziekkeuzes.

En toen dacht ik opeens: waarom maak ik geen Spotify playlist? Bij deze dus.

Er ontbreken enkele nummers, en er zijn een paar nummers die ik licht heb moeten veranderen. We zoeken onze inspiratie namelijk vooral op Youtube, en daar is toch net iets meer te vinden dan op Spotify. Ik ben van plan deze playlist regelmatig aan te vullen. Voel je vrij om je te abonneren op deze playlist!

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

20 reacties

  1. Je draait al een jaar door; proficiat!
    Bij Goofball lees ik niet omdat ze onze moedertaal verloochent. In het Engels lezen, vind ik bovendien geen fijne gewaarwording.

    1. verloochenen begod…alsof ik anti-Nederlands ben. ‘k Schrijf ook maar gewoon in te taal van mijn Canadese familie hoor, zodat ze kunnen meelezen. Dat niet iedereen dat fijn vindt om zo te lezen, snap ik, maar wat een sterke uitspraak maak je er hier nu toch van.

Zeg het eens?