Eerder vertelde ik al over Gentse Prente. Tentoonstelling in Shopping Gent Zuid waar 20 foto’s van Gent hangen, waaronder eentje van mij. En dat ik daar trots op ben. En dat de foto’s geveild worden voor een heel goed doel: Kras vzw, een vereniging die zit inzet voor armoedebestrijding in Gent.

Ik wil hier toch nog eens op terugkomen, want lokale televisiezender AVS maakte een reportage. En ik was daarbij. En die reportage deel ik graag met jullie. De reportage met tekst vind je hier: klikkerdeklik.

Maar ik deel hier ook graag het filmpje.

Dus ja, ik ben trots. Maar ook en nog veel meer: ik vind dit een fantastisch goed doel, en ik hoop dat wie in het Gentse is, eens langsgaat om alle foto’s te bekijken, en een bod te doen. Dat kan tot en met 21 september.

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

33 reacties

  1. Leuk om je stem te horen. Heel anders dan ik had verwacht.
    We gaan misschien wel eens kijken. Ik wil toch nog naar Gent voor de tentoonstelling van Frida Kahlo.

    1. Ik hoor mijn eigen stem niet graag, maar dat zegt iedereen zeker.
      Als je in de buurt bent, kan je inderdaad wel eens binnenspringen. Gelijkvloers, aan de kant van de Krook (Kuiperskaai).

    1. Ja kijk, daar zeg je zoiets. Er zijn veel goede mensen, maar ze roepen wellicht minder luid dan de mensen met slechte bedoelingen.

Zeg het eens?