Elke vrijdag: Satur9’s 30 Weeks Photo Challenge. Een foto challenge met lage instapdrempel: geen verplichting om elke week deel te nemen, niveau dat haalbaar is voor iedereen, verhaaltje schrijven mag maar hoeft niet. No stress, dat is mijn motto.

Ik bundelde alle deelnemende foto’s van de afgelopen weken ==> op deze pagina. Neem zeker eens een kijkje, de verzamelingen foto’s zijn erg leuk om te zien!

Het thema deze week: cijfer.

We zijn al over de helft van deze challenge! Voor deze week heb ik geen fancy Nikon-foto, maar een telefoon-foto. Want tijdens onze vakantie kwamen we dit tegen wat perfect in de challenge paste. Een, euhm, origineel huisnummer. Ik laat de foto speciaal groot staan zodat je goed kan kijken.

Kwamen we tegen tijdens een wandeling in Keiem (Diksmuide) op 1 mei. Zo van die heerlijk lelijke, Vlaamse kitsch langs de weg. Er is niet veel leuker om dit thema te illustreren, vind ik.

Het was daar echt wel een gekke boel, ik maakte nog wat meer foto’s en zet die onderaan dit bericht.

Dus! Schiet in actie, neem je fototoestel of telefoon, en ga op zoek naar een cijfer. Gelijk waar. Zo lang het maar origineel is, of mooi, of opvallend, of betekenisvol. Klokken, speelkaarten, brievenbussen, lijnbussen, stations… noem maar op, waar vind je geen cijfers? Ze zijn overal!

In mijn Instagram-stories post ik vandaag nog een paar voorbeelden.

Post je foto op je blog (link of berichtje hier in de reacties altijd welkom), op Instagram (hashtag #satur9sphotochallenge), op je Facebookpagina (hier ook: hashtag #satur9sphotochallenge) of als reactie op mijn aankondiging van dit blogbericht op Facebook. Alle foto’s verzamel ik op de Satur9’s 30 Week Photo Challenge recap pagina.

En hieronder dus nog de rest van de foto’s die bij het huisnummer horen.

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

24 reacties

    1. 😀
      Ik ben eens gaan terugzoeken, ook via Google Street View. Maar zoals ik me inderdaad meende te herinneren: het huis ligt te ver van de openbare weg om het te zien 🙂

    1. Die onverwachte dingen zijn inderdaad zalig 🙂
      Ik heb je bijdrage gezien, heel leuk! Straks eens een rondje doen en foto’s verzamelen 🙂

Zeg het eens?