Elke vrijdag: Satur9’s 30 Weeks Photo Challenge. Een foto challenge met lage instapdrempel: geen verplichting om elke week deel te nemen, niveau dat haalbaar is voor iedereen, verhaaltje schrijven mag maar hoeft niet. No stress, dat is mijn motto.

Ik bundelde alle deelnemende foto’s van de afgelopen weken ==> op deze pagina. Neem zeker eens een kijkje, de verzamelingen foto’s zijn erg leuk om te zien!

Het thema deze week: licht.

Zonder licht, geen foto. Uiteraard. Alles begint bij licht. Ik hou het eenvoudig voor dit thema: een foto met een opvallende lichtinval. Maakt me niet uit hoe. Een eenzame zonnestraal. Hoe het ochtend- of avondlicht mooi op iemand of iets valt. Strijklicht, ooit al van gehoord, trouwens? Een spot die op iets of iemand schijnt. Lampen. Maakt me allemaal niet uit!

Als voorbeeld, een simpele telefoon-foto. De zon scheen, en kwam door het dakraam van de camper binnen. En maakte een mooie reflectie op de vloer. Als ik zoiets zie, neem ik mijn telefoon en maak ik een foto. Het is een reflex. Mooi, toch, met die streepjes?

Dus! Schiet in actie, en doe iets met je fototoestel of telefoon en licht.

Geen inspiratie? Normaal helpt Pinterest dan wel, maar eigenlijk deed mijn Google-zoekopdracht deze keer meer, gaf meer gevarieerde resultaten.

Post je foto op je blog (link of berichtje hier in de reacties altijd welkom), op Instagram (hashtag #satur9sphotochallenge), op je Facebookpagina (hier ook: hashtag #satur9sphotochallenge) of als reactie op mijn aankondiging van dit blogbericht op Facebook. Alle foto’s verzamel ik op de Satur9’s 30 Week Photo Challenge recap pagina.

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

19 reacties

    1. Allez gij Myriam, zo’n mooie foto’s! Die lampen vind ik fantastisch, en zo’n brug, tja, daar kan je bij mij niet mee misdoen 🙂

Zeg het eens?