Op donderdag is het hier Throwback Thursday. In 2021 duik ik in mijn analoog fotoarchief en scan foto’s in. Elke week één foto, eens zien hoe lang ik dat volhou, ha! Van enige chronologische aanpak of logische volgorde is geen sprake, ik neem een willekeurig fotoalbum en scan een foto in.

Vandaag hou ik me absoluut niet aan mijn regel van 1 foto per bericht, want dit is gewoon te leuk. Foto’s van de zussen. Van klein naar groot.

Een eerste foto van ons drieën in de tuin in Wondelgem (nog in de Braambezielaan). Ik was ook wel een ferme totentrekker.

Een paar jaar later, in de tuin van de definitieve stek in Wondelgem. Met mijn oudste zus, en mijn beer.

1979, Wenduine. Van mijn ma moesten we al eens poseren.

Oosteeklo Kermis, geen idee hoeveel jaar later. Op het molentje, kijken naar de kleintjes. Oudste zus beetje verborgen achter de andere. Geen idee welk jaar, maar ik vermoed ergens tussen 1984 en 1986. Poseren voor mijn ma deden we niet meer, maar we hadden het toch goed geleerd.

Oosteeklo Kermis. Moeder en twee dochters zitten te kijken naar, vermoed ik, de dochter van oudste zus. Geen idee wat de andere ziet. We spreken hier over 1985.

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

18 reacties

  1. Haha, er waren inderdaad wel wangetjes om in te bijten 🙂
   Je verwoordt het helemaal zoals ik het voel. Lang geleden, maar zo voelt het niet aan.

 1. Heerlijk dat je zoveel oude foto’s in je bezit hebt. Van mijn jeugdiger jaren bestaat zo goed als geen beeldmateriaal, iets wat ik thans erg spijtig vind.

    1. Dat is het inderdaad bij momenten. Soms is het fijn herinneringen op te halen, soms snijden die herinneringen door je hart.

  1. Het zotte is dat ik me nog perfect herinner wat ik toen aanhad. Een jumpsuit die toch wel een beetje een gebruiksaanwijzing nodig had en eigenlijk heel vervelend was om te dragen. Maar hij wel wel leuk 🙂

Zeg het eens?

%d bloggers liken dit: