Dinsdag muziekdag. En een samenwerking met Goofballsworld. We spelen muzikale pingpong, we draaien samen door. Elke week borduren we voort op elkaars muzikale keuze, en die keuze kan alle mogelijke kanten uitschieten. Zo wordt het extra spannend!

Vorige week had ik King Kong Five van Mano Negra, waarop Goofball doordraaide met Ding van Seeed.

We zoeken het wel in allerlei nationaliteiten! En in de vreemde muziek, haha. Ik herkende die stem trouwens, wist niet goed van waar, blij dat Goofball mijn geest verlichtte.

Maar goed. Vreemde muziek en Duits? Ik moest niet lang nadenken. Andreas Dorau und die Marinas! Neue deutsche Welle! Compleet geschift, check dat filmpje! Ik weet dat lang niet iedereen het gaat meewillen in het feit dat ik dit gewoonweg geniaal vind, maar toch… geniaal!

Goofball, ’t is weer aan u!

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

20 reacties

    1. Yep, inderdaad, compleet geschift. Ik denk spontaan aan Pas de Deux? Walter Verdin? En ook misschien aan Specimen en de Rizikoos? (“heeft er iemand vuur voor mij want mijn lucifers zijn op en ik wil rooooken… storingen!”)

  1. Ha, jáááren geleden dat ik dat nummer nog eens hoorde. Toen het op de markt kwam, was ik net 14 geworden. Het flitst me helemaal terug naar mijn jeugd, zie. Fijne trouvaille alweer.

  2. euhm…’k ben niet zo zeker of ik hier het woord geniaal zou op plakken. Je kan er veel woorden op plakken maar geniaal zou ik niet bovenaan het lijstje zetten 😀

    ok geef me even om dit te verwerken.

    1. Over het algemeen ben ik van het type dat gaat zeuren als ze iemand vals hoort zingen… maar ik ben vreselijk inconsequent en maak uitzonderingen. Hier vind ik dat het mag, vals zingen, vals spelen… het past in het plaatje 😀

Zeg het eens?

%d bloggers liken dit: