Elke vrijdag: Satur9’s 30 Weeks Photo Challenge. Een foto challenge met lage instapdrempel: geen verplichting om elke week deel te nemen, niveau dat haalbaar is voor iedereen, verhaaltje schrijven mag maar hoeft niet. No stress, dat is mijn motto.

Ik bundelde alle deelnemende foto’s van de afgelopen weken ==> op deze pagina. Neem zeker eens een kijkje, de verzamelingen foto’s zijn erg leuk om te zien!

Het thema deze week: brievenbus.

Het thema van vorige week (oud) was heel rekbaar en ruim te interpreteren, deze week is het wat beperkter. Een brievenbus is een brievenbus is een brievenbus, niewaar.

Dus veel valt daar eigenlijk niet over te vertellen. Maak een foto van een brievenbus. Inspiratie nodig? Pinterest to the rescue, as always.

Ik heb een leuke, vind ik. Al jarenlang te vinden in Gent, vlakbij het Banierparkje, deze zeer handige brievenbus. Zo geplaatst dat iedereen er makkelijk bij kan.

Dus! Schiet in actie, zoek iets een brievenbus, en maak een foto!

Post je foto op je blog (link of berichtje hier in de reacties altijd welkom), op Instagram (hashtag #satur9sphotochallenge), op je Facebookpagina (hier ook: hashtag #satur9sphotochallenge) of als reactie op mijn aankondiging van dit blogbericht op Facebook. Alle foto’s verzamel ik op de Satur9’s 30 Week Photo Challenge recap pagina.

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

59 reacties

  1. Oh maar nu snap ik het. Er zat een foto dubbel van jou in, maar dat had de foto van Bram moeten zijn. Zet ik recht, bedankt om te melden 🙂

 1. Zou B-Post dat weten dat die daar hangt? Zou iemand die op een keer voor de grap zo hoog gehangen hebben en zit er misschien nog post in?
  Hilarisch!
  Totaal niet voorbereid weer voor de challenge heb ik vanmorgen dus al een wandeling gedaan, want er zat al iets in mijn hoofd hoe ik dit thema zou invullen. Ik ga aan de slag nu.

  1. Zalig hè 🙂 Geen idee of bpost dat weet eigenlijk. De brievenbus hangt er wel al jaren, lang geleden heb ik er nog eens een foto van gemaakt maar die vond ik niet meer terug.
   Benieuwd naar wat het worden gaat 🙂

  1. Yep. Eigenlijk liever die dan die die elke morgen om 6u30 met de radio keihard aan de kranten komt bussen. Of die die altijd commentaar heeft op de post die hij aflevert (aangetekende zendingen en zo).

 2. Een zeer goede vriend van me – ex lief zelfs – maar spijtig genoeg al een flink aantal jaren wijlen, maakte ooit duizenden foto’s (analoog en zelf afgedrukt in zwartwit) van brievenbussen en deed er een tentoonstelling mee. Ik hoop dat diegenen die deze foto’s in handen hebben ooit ze nog eens tentoonstellen …

  1. Doen, zou ik zeggen! Je weet dat je gerust ook kan meedoen voor één keer, houdt geen verplichtingen in voor de komende weken.

 3. Ik kom even naar de brievenbus kijken, matroosbeek wees me er op.
  volgens mij hebben ze van deze brievenbus een vogelhuisje gemaakt. Hans

  1. Of, zoals iemand hierboven zegt, is het een originele elektriciteitskast. Zou kunnen. Het is in ieder geval wel leuk 🙂

Zeg het eens?