Op donderdag is het hier Throwback Thursday. In 2021 duik ik in mijn analoog fotoarchief en scan foto’s in. Elke week één foto, eens zien hoe lang ik dat volhou, ha! Van enige chronologische aanpak of logische volgorde is geen sprake, ik neem een willekeurig fotoalbum en scan een foto in.

Na de foto’s van vorige week met oma, nog wat kinderfoto’s die ik erg geestig vind.

Najaar 96, als ik het me goed herinner uit het fotoalbum. In de keuken, met een koekje. Milan in zijn stoel. Wat een krullenbol had hij toch. En Janna haar opvallende haarkleur was toen al present.

Een half jaar later, voorjaar 1997. Milan in zijn park, daar vond hij het gezellig. Janna haar expressieve zelve.

Gewoon twee geestige foto’s die me doen glimlachen.

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

19 reacties

Zeg het eens?