Dinsdag muziekdag. En een samenwerking met Goofballsworld. We spelen muzikale pingpong, we draaien samen door. Elke week borduren we voort op elkaars muzikale keuze, en die keuze kan alle mogelijke kanten uitschieten. Zo wordt het extra spannend!

Vorige week had ik Deus van The Sugarcubes, waarop Goofball doordraaide met Il Volo van Zucchero.

Zucchero is “Mister Little Sugarcube himself”, zoals Goofball het omschrijft. Schitterend. Ik dacht meteen verder aan koffie met melk en een klontje suiker. En kwam zo heel snel bij één van mijn favorietjes van Prince, Starfish & Coffee. De cream mag je erbij denken.

Van dit nummer word ik instant vrolijk. En ik kan het woord voor woord meezingen. Wat ik ook doe. Ha!

Heel slechte kwaliteit, maar heerlijk filmpje met de Muppets, must see! En als uitsmijter nog een Gentse cover.

Goofball, ’t is weer aan u!

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

28 reacties

    1. Nooit echt zot van geweest, ook niet in de tijd van de Jackson Five.
     Bij the Beatles en the Rolling Stones kies ik voor the Beatles, wat jij? 🙂

 1. Ik moet bekennen dat ik enkel de grote hits van Prince ken en dit nummer dus niet. Een vriendin van mij zag hem live op het Sint-Pietersplein in Gent, het was naar t schijnt magistraal goed. Zag je hem ooit live?

  1. Op het Sint-Pietersplein zag ik hem niet, maar ik heb hem wel live gezien in het Sportpaleis, heel lang geleden. 1991 of zo. Ten tijde van Alphabet City, dacht ik. Wat ik nog heel goed weet, was dat er een auto rond het podium reed. Ik zat op de eerste rij, dat ding reed zowat boven ons hoofd. Spetterend optreden, dat herinner ik me ook nog. Ik heb mijn ogen uitgekeken!

  1. Ha maar meen je dat nu 😀
   Starfish & Coffee is al lang een favorietje van mij van Prince, en Soulwax vind ik ook de max, dus toen ik opeens een cover van hen hoorde van dat nummer, kon ik mijn geluk niet op 😀

 2. Ik ben geen groot fan van Prince. Maar desondanks heb ik wel een aantal favoriete nummers van hem zoals ‘The cross’ en “It sometimes snows in april’ (hé leuk, daar is de sneeuw weer …).
  ‘Starfish & Coffee’ kende ik niet, maar dat komt in de buurt van wat ik de betere nummers van Prince vind.

  1. Starfish & Coffee komt van hetzelfde album als The Cross (prachtig nummer, vind ik ook!) en dat hoor je ook aan het geluid, vind ik. (Sign o’the Times uit 1987, moest je eens willen luisteren).
   Sometimes It Snows in April vind ik ook een heerlijk nummer. Blijft hier in België altijd verbonden met de betreurde radio-presentator Christophe Lambrecht.

Zeg het eens?

%d bloggers liken dit: