Zeswoordverhaal. Een tweewekelijkse zeswoordverhaal-met-beeld-schrijfuitdaging van Doldriest, die overgenomen werd door Melodyk.

Deze week: omgekeerd.

Ik schreef onlangs nog dat ik hou van foto’s gemaakt in een autospiegel, en dat ik er zelf zo ook wel heb. Komt Melody aandraven met het thema omgekeerd, waarbij al snel blijkt dat ik één van die foto’s kan gebruiken.

Gemaakt tijdens onze eerste mobilhomereis, in het begin. Bij de ingang van de stadscamping van Bourges op 10 juli 2016. Stadscamping waar we het best wel gezellig vonden, trouwens. Er zijn zo van die stadscampings die erin slagen het groen en gezellig te houden. Dit is er zo eentje, die van bijvoorbeeld Le Puy-en-Velay ook.

Maar dus, een spiegelfoto.

Zie je waar we heen moeten?

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

26 reacties

  1. We waren toen nog niet lang onderweg 😀
   Nu, Meneertje Mertens is op dat vlak wel een pietje precies, en de camper wordt tijdens de vakantie ook al eens gewassen, sowieso. Maar hier waren we nog maar een dag of twee onderweg.

      1. En bij een camper is die zijspiegel nog zo belangrijk, want een achteruitkijkspiegel is er niet (of is er wél, maar ja, je ziet er niks mee). En rechts is één grote dode hoek.

Zeg het eens?

%d bloggers liken dit: