Dinsdag muziekdag. En een samenwerking met Goofballsworld. We spelen muzikale pingpong, we draaien samen door. Elke week borduren we voort op elkaars muzikale keuze, en die keuze kan alle mogelijke kanten uitschieten. Zo wordt het extra spannend!

Vorige week had ik Someday Cindy van The Romans, waarop Goofball doordraaide met Rhythm Is Deified van Magnus.

Een zalig nummer van een zalige groep, ikke content dat Goofball hiermee kwam aandragen. Ik ging ook nog eens luisteren en kijken naar het al even zalige Singing Man met dat clipje dat echt briljant in elkaar zit.

Magnus, dat is onder andere Tom Barman, dus ik had rustig kunnen doordraaien met dEUS. Helemáál niks mis mee. Maar toch. Ik dacht meteen ook aan het nummer Deus, van The Sugarcubes. The Sugarcubes, dat groepje waarin lang geleden een zeer jong Björkje hard opviel. Later deed ze het alleen, zonder de bijwijlen zeer irritante tweede stem van Einar. Ik herinner me ook het nummer Birthday, maar Deus is hier heel toepasselijk.

Goofball, ’t is weer aan u!

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

18 reacties

    1. Ik was dat eigenlijk ook een beetje vergeten. Als je gaat luisteren: Hit is ook mooi, en Birthday ook. Heb deze namiddag Björk nog eens vanonder het stof gehaald, ik was al evenzeer vergeten wat een mooie dingen zij maakte. It’s Oh So Quiet zorgt voor wat ruis op de lijn, ze had toch echt goeie nummers.

        1. Goh ja, dat heb ik dan nog niet eens gehoord. Dan maar eens naar de tracklists gaan kijken van Debut en Post, en daar staan nog veel pareltjes op. Isobel. Ah! Zo mooi!

    1. Zot hè. Piepjong was ze. Hit en Birthday zijn ook mooie nummers van de Sugarcubes. Ik kreeg ooit een mooie box met CD-singles van the Sugarcubes van een vriendin 🙂

    1. Mooike hè. Ben deze namiddag eens gaan terugluisteren naar Björk ook, ik was vergeten wat een mooie dingen die maakte, als je wegblijft van It’s Oh So Quiet tenminste.

Zeg het eens?