Op donderdag is het hier Throwback Thursday. In 2021 duik ik in mijn analoog fotoarchief en scan foto’s in. Elke week één foto, eens zien hoe lang ik dat volhou, ha! Van enige chronologische aanpak of logische volgorde is geen sprake, ik neem een willekeurig fotoalbum en scan een foto in.

Na een foto van mijn ma en een foto van Herman uit mijn map “oudedoos” op onze server, doe ik er nog maar eentje van mijn vader ook. Van hem heb ik er niet echt veel, maar dit is een leuke.

Gemaakt in Oosteeklo, ergens eind jaren 50 neem ik aan, of begin jaren 60. Eerder eind jaren 50, lijkt me toch. Verder kan ik er niks over vertellen. Behalve dat ik het echt wel een coole foto vind.

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

33 reacties

  1. Lastig helemaal goed in te schatten maar inderdaad zo rond eind jaren 50 begin jaren 60. De herenkostuums werden minder slobberig en de broekspijpen veel smaller. De één was wat sneller met de overstap dan de ander. Maar nog géén Beatle kraagje op het colbert en géén Beatle haar , dus niet ná half jaren 60. Leuke foto, zo spontaan.

    1. Hij was van 1937, en hij ziet er echt nog wel jong uit, dus mijn beste gok is eind jaren 50, begin jaren 60. Zeker niet na halverwege jaren 60. Hij werd later vertegenwoordiger van producten voor kappers, en hij ging zo wel wat mee met de mode voor wat langer haar in de jaren 70, maar ik denk niet dat hij ooit Beatle haar gehad heeft 🙂 “Azo nen Beatle”, dat was hier geen compliment, herinner ik me nu ineens 🙂

Zeg het eens?