Dinsdag muziekdag. En een samenwerking met Goofballsworld. We spelen muzikale pingpong, we draaien samen door. Elke week borduren we voort op elkaars muzikale keuze, en die keuze kan alle mogelijke kanten uitschieten. Zo wordt het extra spannend!

Vorige week had ik Needles & Pins van the Ramones, waarop Goofball doordraaide met Ramona van the Blue Diamonds.

En deze week, deze week ga ik verder met The Romans. The Ramones, Ramona, the Romans, dat is nu eens een één-twee-drietje waar ik helemaal blij van word en waar ik een beetje zelfvoldaan van ga grijnzen. Zalig! Zo content mee!

En Someday Cindy van the Romans is nog een leuk liedje ook. Melodieuze powerpop die heel meezingbaar is en zich onbeschaamd in je hoofd nestelt. En nog Belgisch ook! En al 25 jaar oud begot.

Goofball, ’t is weer aan u!

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

31 reacties

 1. Jij bent echt een levende muziekencyclopedie. Ik ken niet de helft van de muziek die je hier wekelijks laat horen. Ik moet ergens toch onder een steen geleefd hebben.

  1. Trouwens, ja, er was een collega vroeger die zelf behoorlijk wat van muziek kende (klassiek en pop/rock) die mij ook de wandelende popencyclopedie noemde 😀

      1. Mmmm, vind ik hier eigenlijk niet, zat er net nog naar te luisteren, daar zit ook behoorlijk wat afwisseling in. Mijn favoriete “luide groepen”, Tool en Smashing Pumpkins, beschikken beide over een fantástische drummer, qua drums zit er zeer weinig eentonigheid in hun muziek. Ik hou van een stevige ritmetandem (drums en bas) onder muziek. (beide groepen spelen graag wel eens leentjebuur bij de symfonische rock)

        1. Da’s inderdaad een klassieker. Ik hou ook niet zo van drumsolo’s, maar wel van gevarieerd drumwerk. Wat inderdaad ondersteunend is, maar wat mij betreft ook echt wel muziek 🙂

Zeg het eens?

%d bloggers liken dit: