Dinsdag muziekdag. En een samenwerking met Goofballsworld. We spelen muzikale pingpong, we draaien samen door. Elke week borduren we voort op elkaars muzikale keuze, en die keuze kan alle mogelijke kanten uitschieten. Zo wordt het extra spannend!

Vorige week had ik The Fashion Party van The Neon Judgement, waarop Goofball doordraaide met Fashion van David Bowie.

De enige mode die ertoe doet door de meester himself, schreef ze, en daar kan ik me wel in vinden.

Ik blijf bij het mode-thema, vermits ik naar The Great British Sewing Bee aan het kijken ben. Jurylid Esme zat ooit op een vensterbank met David Bowie, maar vooral, startte ergens in de jaren 70 met een winkel in Londen, en maakte de punk-explosie van zeer dichtbij mee.

Punk en mode? The Ramones! Needles & Pins! Een zeer leuke cover, vind ik nog altijd.

Live versie met beeldjes alhier.

Goofball, ’t is weer aan u!

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

28 reacties

      1. Ik denk het. Dat of Oh Carol. Het is raar, ik herinner me de groep nog goed, maar de muziek zelf doet geen bellen rinkelen. Eens aan mijn zus vragen.

 1. The Great British Sewing Bee? Nog nooit van gehoord. Is dat een serie?
  Blijft een leuk nummer.
  Wij hebben hier in Oostburg een naaiwinkeltje en dat heet ‘Pins&Needles.’ De 29-jarige eigenaresse is sinds 14 december spoorloos verdwenen. Het houdt ieder hier in de greep. Wat is er gebeurd?

     1. Dit speldenkussen is meer knutselwerk. Maar ik vind ze erg mooi. En ook praktisch. Heb er zo drie die over mijn tafels reizen 🙂

  1. Het is een BBC programma, waarin amateur naaiers het tegen elkaar opnemen om zo in 8 of 10 afleveringen de beste amateur naaier van Engeland te vinden. Ik vind het een heerlijk programma. Zou het zelf nóóit kunnen, veel te veel stress.
   Blijft idd een heel leuk nummer 🙂
   Hm, da’s inderdaad wel een heel vreemd verhaal. En sedert 14 december, da’s echt wel al lang. Creepy….

   1. Neen, nog steeds niet… heel onrustwekkend. De kreek is volledig gedregd en de omgeving afgezocht met speurhonden. Haar auto en huis waren onaangeroerd, men deed sporenonderzoek in haar huis en auto. GSM geen signaal, niets meer van de rekening gehaald. Niemand, maar dan ook niemand weet iets. Ze is spoorloos.

  1. In ’t Kuipke begot! Wat een plek om the Ramones te zien 🙂 Ik zag ze ooit op Torhout. Eerste groep van de dag. 1-2-3-4 en iedereen wakker 🙂

  1. Da’s wel de bekendste versie, denk ik. Ik hou wel van de snik in de stem van Joey Ramone. Het past goed bij onze bezigheden in ieder geval 🙂

Zeg het eens?

%d bloggers liken dit: