Het kan een lightbox quote zijn. Een tekst op een letterbord. Iets wat ik tegenkom op straat. Ze hebben één ding gemeen: het zijn woorden op maandag.

Het is tijd voor wat words of wisdom. Ik vind dit een schoontje. Jij ook?

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

29 reacties

    1. Het is een hele mooie, maar ik ben het met je eens dat dit toepassen, zeker niet altijd gemakkelijk is. Integendeel. Op de goede momenten zal dat wel lukken. Er zijn echter altijd slechte momenten dat niks lukt. Maar ik denk dat die er ook moeten zijn. Het is wel iets om in gedachten te houden.

      1. Ja helaas, maar zoals we ook vaak zeggen, zonder bergen geen dalen en omgekeerd.
        Maar toch, ik ben me gelukkig altijd bewust geweest van de mooie tijden die we haddenen dat helpt wel een beetje.

Zeg het eens?