Dinsdag muziekdag. En een samenwerking met Goofballsworld. We spelen muzikale pingpong, we draaien samen door. Elke week borduren we voort op elkaars muzikale keuze, en die keuze kan alle mogelijke kanten uitschieten. Zo wordt het extra spannend!

Vorige week had ik Clint Eastwood van Gorillaz, waarop Goofball doordraaide met Monkey Dance van Tones and I.

Een dansnummer wat ik niet gekend had, had ik niet kort ervoor tijdens een e-party vernomen dat dat een favoriet liedje is van Lili. Ook Goofball leerde het kennen via haar kinderen. Meneertje Mertens vindt het leuk, ik vind het iets minder.

Ook ik ben in de mood voor dansmuziek, dus het vervolg moest dansmuziek zijn. Al werd mijn liedje van vorige week niet al te enthousiast onthaald, ik volhard koppig. Ik hou namelijk van dansmuziek, hoe vreemd je dat misschien mag vinden. Lang niet alles, er is veel wat ik archislecht vind, maar er is genoeg goeie dansmuziek om me te plezieren.

De link “dansmuziek” was voldoende, ik ging niet op zoek naar extraatjes.. Ik doorliep eens mijn Spotify Dance my Dance playlist, riep het advies van Meneertje Mertens in, verwierp allerlei suggesties. Na het luie dansnummer moest het wat energieker zijn. We dachten aan Basement Jaxx, ik dacht aan Years & Years maar daar gaat Meneertje Mertens van over zijn nek (allez jong), we dachten aan Faithless, ik dacht aan Rio van Netsky, maar uiteindelijk werd het dit Drink to Get Drunk van Different Gear vs. Sia. In deze specifieke versie.

Ge moogt gerust een danske doen.

Goofball, ’t is weer aan u!

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

23 reacties

   1. Ik heb die dance scene ook niet meegekregen via mijn zoon. Die was meer van Deep Purple en Metallica.
    En het zal ook wel met smaak te maken hebben inderdaad. Lounge bv. kan ik (meestal) wel smaken, en is ook elektronische muziek maar een zachtere stijl.
    Zoveel mensen, zoveel smaken.

 1. Ik vind dit heerlijke muziek voor onderweg. Rechterarm op het stuur, de linker uit het raampje en cruisen maar. Fijn nummer ook.
  Is dit overigens dezelfde Sia als die van ‘Chandelier’?

  1. En ik deel hier in de eerste plaats wat ik zelf leuk vind. Als anderen het ook leuk vinden, mooi meegenomen. Indien niet: daar valt niet over te discussiëren 🙂

  1. Het nummer is al 20 jaar oud 🙂 Zal wel eerder zijn dat je het gewoon niet graag hoort, waar ook hélemaal niks mis mee is 🙂

Zeg het eens?