Het Instagram-overzicht is ook altijd iets leuks om te doen. Ik maakte een overzicht met een Best 9 app, maar daar stond het aantal likes op, en daar had ik geen zin in. Dus stak ik maar iets in elkaar met Canva. Met mijn populairste foto’s. Het zijn gewoon de leukste foto’s ook, ha! Hieronder geef ik een overzicht van wie wat waar wanneer, van links naar rechts en van boven naar beneden.

 1. De trouw van Janna en Florian, 9 oktober 2020. Ik zou zeggen, een mooi moment in dit corona-jaar, maar deze foto’s zijn allemaal mooie momenten in dit corona-jaar. Die waren er duidelijk toch.
 2. Fotosessie met Pipa en oma (ja, zo noem ik mezelf soms) in de Gentbrugse Meersen, foto door De Fotoschuur, 6 oktober 2020.
 3. Twee lieve zotte mutsen met een kleedje gemaakt door oma, 11 november 2020.
 4. Vakantiefoto’s. De flamingo’s in de Camargue, 22 juni 2020.
 5. Het haventje van La Cotinière, Île d’Oléron, 2 juli 2020.
 6. Point de Grouin, 7 juli 2020. Mijn favoriete foto van het jaar is op deze plek gemaakt en staat op de achtergrond van mijn Chrome.
 7. Oma en Piepje, zelfde sessie van 2. Heerlijke foto.
 8. Damvallei (Destelbergen) in de nevel, 4 december 2020.
 9. Bibberende vogels. Wij hadden het ook koud. Sint-Jan-in-Eremo, 29 november 2020.

Op naar een volgend mooi jaar op Instagram, want mooi zal het worden, daar ben ik zeker van!

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

30 reacties

  1. Dit zijn de foto’s met de meeste likes Myriam, maar de likes stonden erop en die heb ik verwijderd.
   Mijn enige “zeurzakkerij” was dat ik strikt genomen onze foto met de kerstlichtjes er nog had moeten tussensteken, die kwam er achteraf nog bij. Maar ik vond de flow hier zo mooi (hoewel dus niet zelf gecreëerd), dat ik die niet wilde breken 🙂

   1. Oh echt? Ik dacht dat je zelf geselecteerd had. Bij mij vraagt de app dat. Ik moet die er dus zelf in zetten. Ik ga er niet aan beginnen. Gemiddeld één foto per dag … geen zin om door 365 foto’s te gaan.

 1. “oma (ja, zo noem ik mezelf soms)” Hoe noem je je anders?

  Leuke foto’s.

  Op Instagram zit ik niet, ik vrees dan een schermverslaving :-), nu ben ik al voldoende in de weer met blogs lezen en een heel klein beetje facebook. (waar ik zelf zelden iets op plaats)

  1. In mijn hoofd noem ik mezelf vanalles hoor. Kieken komt ook wel eens voor. Of kalle. Oma is één van de betere 🙂

   Instagram is bij mij feelgood. Mooie prentjes die me een goed gevoel geven 🙂

 2. Een vogel is in staat om zijn temperatuur te regelen via de bek- of mondholte. Bibberen zit er dientengevolge niet in. Maar ik waardeer je beeldspraak. 😉
  Mooie reeks!

 3. he ja, dat was het eerste jaar dat die likes daarop staan! stom eh.

  maar anderzijds heb ik hem wel zo gepubliceerd want wie me volgt ziet sowieso ook wel ongeveer hoeveel likes mijn foto’s krijgen. Dat is wat het is eh. ‘k ben gelukkig geen influencer denk ik dan.

  1. Ja, het stoorde me. Niet noodzakelijk voor dat aantal likes, ik vond het gewoon niet mooi.
   Ik hoef mijn aantal likes niet weg te steken en ik hoef er ook niet mee te stoefen: het is wat het is, zoals je zegt, en tot de categorie van de influencers behoren we gelukkig niet 🙂

 4. Mooi overzicht! Nummertje 6 springt er qua landschap inderdaad echt wel uit, de kleur van dat water, waaw! Bij de familiefoto’s is het moeilijker kiezen, want daar spreekt overal zoveel liefde uit. Dan maar puur naar kleur en compositie: nr. 2! 🙂

  1. Die plek van nummer 6, daar waren we echt van ons melk hoe mooi het daar was. Je hebt zo van die plekken die je helemaal van je sokken blazen 🙂

Zeg het eens?