Dinsdag muziekdag. En een samenwerking met Goofballsworld. We spelen muzikale pingpong, we draaien samen door. Elke week borduren we voort op elkaars muzikale keuze, en die keuze kan alle mogelijke kanten uitschieten. Zo wordt het extra spannend!

Vorige week had ik Winter van Tori Amos, waarop Goofball doordraaide met Soul Cake van Sting.

Echt wel wintermuziek, dit, mooi verdergegaan in het thema. We naderen dan ook kerst. Maar ik zocht het in een andere richting om verder te gaan. Want, meteen popte Souljacker Part I van Eels in mijn hoofd.

Eels, toch wel een favorietje hier ten huize. Met een lawaaierig nummer, hier, maar hij heeft er ook veel andere. Wel straf, ook qua tekst, zoals zo vaak. De kerstsfeer is ver te zoeken.

Met een schitterend filmpje, directed by Wim Wenders.

May not be everyone’s cup of tea, maar zoals je weet, trek ik me daar niet veel van aan. Ik hou van deze baardmans.

(als je het wat lieflijker wil, Souljacker Part II is iets helemaal anders)

Goofball, ’t is weer aan u!

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

11 reacties

    1. Beautiful Freak, het album waarop ook het nummer staat, én Novocaine, is één van mijn favoriete albums aller tijden. Wordt hier nog regelmatig eens gedraaid. Eels is zo iemand die ik ooit nog wel eens live wil zien, voor hem wil ik uit mijn kot komen 🙂

Zeg het eens?

%d bloggers liken dit: