Het kan een lightbox quote zijn. Een tekst op een letterbord. Iets wat ik tegenkom op straat. Ze hebben één ding gemeen: het zijn woorden op maandag.

Dit bordje kwam ik vorige week tegen tijdens een wandelingetje door de buurt. Er was iemand vlakbij aan het werk, en ik maak niet graag foto’s als er iemand op staat te kijken, dus ik keerde later nog eens terug. Want het was te goed om te laten liggen. Heerlijk dit.

20201120_092102

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

24 reacties

 1. Heerlijke humor!
  Hier in de buurt hangt ook een speciaal bordje aan een deurknop dat ik ooit eens op foto wil, maar ik durf ook zo niet goed stilstaan om dat te doen.

  1. Ik geneer me vaak om foto’s te maken, om allerlei redenen. Ik probeer die gêne te overwinnen. Die bordjes hangen er om gezien te worden, denk ik dan, waarom zou ik schrik hebben om er een foto van te maken.

  1. Ik ga niet aanbellen om het te vragen hoor, de foto maken op zich was al een overwinning op mezelf 🙂
   Maar je kan daar inderdaad hele verhalen bij bedenken hè, bij zo’n bordje.

 2. volgens mij hebben we in Londen ooit zo’n bordje (in het Engels dan) gekocht maar uiteindelijk nooit aan onze gevel durven ophangen. Al ben ik nu niet meer zeker dat we het ook echt gekocht hebben. Is wel leuk eh.

Zeg het eens?

%d bloggers liken dit: