Ze durfde niet goed, ze dacht er jaren over na. Piekerde, twijfelde, stelde uit. Maar toen hakte ze de knoop door: ik ga starten! Begin april. En toen? Toen kwam Covid-19. En kon ze toch wel niet starten zeker.

Maar, maar! Kijk nu! Vandaag start ze uiteindelijk toch. Wie, wat, hoe, waar?

Wel, mijn dochter, Janna. Je weet wel, zij die altijd voor die mooie foto’s van die mooie kinderen zorgt.

20200501-DSC_0452-2

Zij start met De Fotoschuur. En wat is De Fotoschuur? Wel, da’s haar eigen bedrijfje, en ze gaat foto’s maken. Van jou en je kinderen, als je dat wil. Zo vertelt ze het zelf:

“Ik doe ook maar wat, ploeteren en zwoegen. Maar tegelijkertijd zijn we allemaal mama’s en papa’s die het beste van onszelf geven. Elke dag. En dat mogen we niet vergeten. Maar ondertussen vliegt de tijd. En daar kan ik je bij helpen. Omdat de tijd vliegt en foto’s echt wel belangrijk zijn. Foto’s maken het verleden tastbaar.

Koester je herinneringen en maak ze eeuwig. Ontdek hoe op www.defotoschuur.be.”

Hoe en waar en nog veel meer, dat lees je op haar gloednieuwe website. Je kan er ook foto’s bekijken die ze al eerder maakte. Zoals deze twee foto’s, die ik nog altijd schitterend vind. Lili met een alwetende blik, en Pipa waar je zo zou in willen bijten. Het kind spat bijna van het scherm.

20200108-DSC_0204

20200108-DSC_0227

Of Lili als een wijze Indiaan, en Pipa het dromerige buitenspeelkindje.

20200307-DSC_0011

20200422-DSC_0204

Of deze twee heerlijke bloemenportretten!

20180125-DSC_0032-3

20190312-DSC_0807

Allez ‘t is goed, ik ga stoppen, want ik kan zo blijven voortdoen!

Je kan Janna ook volgen op @defotoschuur via Instagram en op Facebook.

Wil je ook zo’n mooie portretten van je kinderen? Is er een speciale gelegenheid? Of is er geen speciale gelegenheid maar wel goesting om die snel groeiende ukken vast te leggen zodat je nooit kan vergeten hoe ze nu zijn? Eén adres. De Fotoschuur. Zo kan Janna je helpen op de pauzeknop duwen en de tijd even te laten stilstaan. Koester je herinneringen en maak ze eeuwig. Zoals ze het zelf zo mooi omschrijft.

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

32 reacties

  1. Tromgeroffel! 🥁 Wij zullen het maar bekennen, het is voor ons steeds uitkijken naar, en genieten van, de heerlijke kindersnoetjes van je kleinkinderen op je blog. Mama Janna slaagt er steeds weer in, met vertedering, verwondering en een scherp oog de mooiste momenten met haar camera vast te leggen. Wij juichen haar talent en haar droom toe en wensen haar veel succes met het verwezenlijken ervan.

  2. Grappig! Onze Middelste wilde net hetzelfde doen vorig jaar. Jammer genoeg zijn er zovelen die hetzelfde doen… ik hoop dat jouw dochter veel succes heeft. Ik duim alvast!

    1. Da’s één van de redenen waarom ze getwijfeld heeft, ze weet dat ze één van de velen is. Maar soms moet je een risico durven nemen en je droom achterna gaan 🙂

    1. Dankjewel, wat fijn! 🙂 Ik werk momenteel aan een cadeaubon, eentje op hoogwaardig papier en met prachtige afwerking, die leuk is om te geven en te krijgen 😀

  3. Bijna zou ik zeggen : kunst met zulke mooie kinderen mooie foto’s maken”. Maar ik weet natuurlijk dat het niet zó simpel is.Echt práchtige foto’s daar zullen veel mensen in geïnteresseerd zijn , geloof mij maar!

Zeg het eens?