Dinsdag muziekdag. Het liedje van vorige week verbind ik met het liedje van deze week. Er zijn zoveel links tussen muziek, ik zoek er eentje. Al dan niet vergezocht of voor de hand liggend, maakt niet uit. Suggesties voor het volgende nummer zijn altijd welkom.   

Vorige week deden we nog één keer een begintune van een programma, I’ll Be There for You van the Rembrandts. Toen wist ik meteen dat ik in dat “vriendschapsthema” wilde verdergaan.

En het eerste wat dan in mijn hoofd opkomt, is My Friend van Groove Armada. Ik hou wel van dansmuziek, en zeker deze mellow variatie erop.

Whenever I’m down
I call on you my friend
A helping hand you lend
In my time of need

Mooi toch?

Verwante Berichten:

  • Geen verwante berichten

Misschien lees je dit ook graag:

24 reacties

    1. Ik heb op Spotify een lijst met dansmuziek waar dit in zit, en die lijst beluister ik toch wel regelmatig. Dus het bevolkt wel een plekje in mijn achterhoofd 🙂

    1. Die zit ook in mijn hoofd, maar dan in de versie van Joe Cocker. Ik heb nog een paar liedjes, misschien blijf ik wel even in dit thema hangen 🙂

    1. Dankjewel, dat vind ik een fijn compliment 😊 ik kende, zoals wel vaker, het nummer zonder het clipje ooit gezien te hebben. Door het clipje twijfelde ik om het te posten, maar het nummer is te mooi om het niet te doen.

Zeg het eens?

%d bloggers liken dit: