Mijn 30-week Song Challenge eindigde vorige week, en dat kwam goed uit voor mij. Eind april zouden we op verlof vertrekken, en ik ging alle reeksjes laten uitdoven of opschorten. Wellicht (ja, láát me dat laatste sprankje onrealistische hoop) vertrekken we niet, en daar zit ik dan zonder reeksjes. Maar niet getreurd, er zat al lang een ander idee klaar voor na de vakantie. Begin ik daar dan meteen nu mee, niewaar. Simple as that.

Ik wil al langer iets doen zoals het Studio Brussel Draait Door moment. Plaatjes met elkaar verbinden. De gemeenschappelijke noemer zoeken. Een verband zoeken.

Daar moet ik natuurlijk érgens mee beginnen, en dat was niet evident. Maar zondag kwam ik ineens de gedroomde start tegen bij een antipodische kennis op Facebook. Deze werkelijk héél erg mooie akoestische uitvoering van Mad World van Tears for Fears (wat ik in originele versie al een prachtig nummer vind), door TfF zanger Curt Smith en zijn dochter Diva. Als je je de versie van Gary Jules nog kan herinneren: deze kan er perfect naast staan. Vind ik.

En hey, toepasselijk dezer dagen, niet?

Dus, vanaf volgende dinsdag: elke week een nummer dat gelinkt is met het vorige nummer.

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

11 reacties

  1. Klinkt erg mooi. Ben toch fan van zang, scheelt natuurlijk ook.
    Bij ons hebben ze ook iets dergelijks op de radio wat je nu gaat doen.
    Daar noemen ze het ‘de Kettingreactie’
    Komt vaak hele mooie en soms ook onbekende muziek uit voort.

Zeg het eens?