Vandaag 25 maart 2020 kregen we een pakje thuisgeleverd door Florian en Lili. Een “hoe overleef ik de corona-crisis zonder mijn kleindochters” pakket, samengesteld door Lili zelf. Met koekjes, appelsap, een tekening, een slang gemaakt van zoutdeeg, een balpen (van de Weba!) en – de meest essentiële items – een pleister en een pakje papieren zakdoekjes. Schitterend toch! Wat zie ik dat kind toch graag!

Over 2 maanden 25 mei 2020 dacht ik dat we terug in België zouden zijn, we na een maand vakantie en een dag 125 of 250 kilometer fietsen voor de 1000km voor Kom op Tegen Kanker (Meneertje Mertens hè, niet ik hoor!) de camper terug zouden moeten inleveren bij DD Mobilhomes. Het ziet ernaar uit dat dat niet zo zal zijn. Ik schreef er al 2 keer over in de trant van “over 2 maanden, bij leven en welzijn”. Tja. Hopelijk zijn we dan allemaal wel.

Op 25 maart 2018 maakte Meneertje Mertens mooie foto’s op het jaagpad langs de Oude Scheldearm in Destelbergen.

20180325_075105

Google Foto’s geeft wat extra kleur.

20180325_075131-EFFECTS

Op 25 maart 2017 was het schitterend weer, en gingen we wandelen in Heestert. Een zalig pad in een oude spoorwegbedding. In de verte de omineuze bult van de Kluisberg.

20170325_123558

Onze uitstap die dag was tweeledig, we gingen in Heestert ook naar de opendeurdag om ons zomers buitenverblijf van 2017 eens te inspecteren.

20170325_150413

Op 25 maart 2016 naaide ik een slaapzak voor het toekomstige kleinkind.

20160325_144535

Op 25 maart 2008 lag er een dun laagje sneeuw.

CIMG5532

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

14 reacties

 1. O ja, die vakantie. Ik heb de onze die we geboekt hadden voor vertrek eind mei geannuleerd. Ik kan het altijd opnieuw boeken moest de situatie terug genormaliseerd zijn. Eerst zorgen dat we allemaal gezond blijven.

  1. Gentbrugge is een buurgemeente van Destelbergen. En van Sint-Amandsberg, waar ik woon. Dus ik woon dicht bij jouw dochter 😊

   1. Ze moet mij nog altijd eens rondleiden in de buurt, want ze wil me alle mooie plekjes in de buurt tonen: aan de Schelde, in het arbedparktje, etc… Dat stond vorige week op de agenda. Helaas kwam corona ertussen.

    1. Oh, jammer! Er zijn inderdaad erg mooie plekjes. Ik woon niet ver van Gentbrugge brug, en ik vermoed dat zij daar ook niet ver van woont. De andere kant van het water. Heb je de serie gezien?

     1. Ja, ik heb alle afleveringen gezien. Prachtige serie en ook heel nuttig voor mij om meteen al wat meer over het verrassende Gentbrugge te weten te komen. Nog voor deze serie werd uitgezonden zochten mijn dochter en haar vriend bewust een huis daar in de buurt. De sfeer zit goed daar tussen de buren onderling. Prachtig is dat. Ze woont in de Dwarsstraat.

      1. Da’s echt vlakbij, letterlijk aan de andere kant van het water 😊 Ik ben er vandaag nog zowat gepasseerd met de fiets. Het is idd een heel fijne buurt. De serie was voor ons een feest van herkenning 😊

  1. Ik vind het wel iets hebben, geeft extra schwung aan de foto. Maar zonder is ook mooi. Ook daarom dat ik de twee foto’s zette: ik weet zelf ook niet goed welke ik de beste vind 🙂

Zeg het eens?