781. In welk boek had je graag een rol willen spelen?

In High Fidelity van Nick Hornby. Muziek, lijstjes, platenwinkels… bring it on.

782. Ben je ondernemend?

Momenteel ben ik niet erg ondernemend. Ik ben nochtans zelfstandig in bijberoep. Maar dat ligt nog altijd stil.

783. Kom je altijd te vroeg, te laat of op tijd?

Ik heb een hekel aan te laat zijn, en ben nogal stipt, dus ben ik meestal op tijd. Of te vroeg.

784. Hoe zorg je voor orde in je hoofd?

Door op te ruimen. In een rommelig huis wordt het in mijn hoofd ook rommelig. En door voldoende te rusten. En door niet teveel tegelijk te doen. En door regelmatig alleen te zijn. Ik heb wel wat strategieën, ja. 

785. Ben je ooit ergens geweest waar je alleen maar zand of water om je heen zag?

Ik heb wel eens op de ferry naar Engeland gezeten. Telt dat?

786. Op welke plek ga je zitten in een achtbaan?

Geen. Daar krijg je me niet in.

787. Wijs je iemand snel op zijn of haar fouten?

Ik probeer dat zo weinig mogelijk te doen. Maar ik bezondig me er wel aan. Eigenlijk is dat niet mooi. Ik hang zelf aan elkaar van de fouten.

788. Welke rol heb jij in je vriendengroep?

Ik begeef me zelden in vriendengroepen, laat staan dat ik er een rol zou hebben. Ik voel me beter bij de verhouding één op één of twee op twee bij samenkomsten van vrienden/vriendinnen.

789. Wat is het vreemdste dat je ooit hebt gegeten?

Ik heb wel eens wannekes geproefd, maar lekker vond ik dat niet. En ooit al gehoord van kneutels? Er hoeft geen spontane ieuw door u heen te gaan als bij de wannekes, maar het was toch ook wel meetjeslands exotisch. Lekker!

790. Lees je je horoscoop?

Ik vind het fijn schorpioen te zijn, maar voor de rest heb ik niks met de horoscoop. Ik lees die zelden. Soms eens om te lachen.

Elke vrijdag 10 vraagjes beantwoorden. Vast rubriekje. Ik vond het bij Nerdy Geeky Fanboy, Lieke startte het, vele bloggers begonnen ermee, ook Sara doet het ondertussen (maar daar ligt het stil nu), MimaMaakt sprong ook al op de trein en houdt koppig vol. Later volgden nog Lentebloem, en nu doet ook Pharailde van Casa Murphy tot mijn groot jolijt mee. 

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

6 reacties

Zeg het eens?