Op de blog Bewegen en nog veel meer kwam ik een leuke foto tegen. Ik was geïntrigeerd, ging op zoek en klikte wat door, en kwam uit op de schrijfuitdaging zeswoordenverhaal van Doldriest. Leuk idee. Er is een tweewekelijks thema (als ik alles goed begrepen heb), waarbij je een foto selecteert en in een paar woorden omschrijft wat je erover wil zeggen. Een paar woorden, maar een heel verhaal erachter.

Het eerste thema waar ik aan meedoe: PARKEREN.

Ik moest meteen denken aan de foto van een onwaarschijnlijk vuile en chaotische camionette in Quillan, in het land van de Katharen. Ik gaf in Google Foto’s “parkeren” in, en er kwamen verrassend veel resultaten, maar natuurlijk niet de foto die ik in gedachten had. Wel zoveel foto’s dat ik nauwelijks wist wat te kiezen. Het dilemma was groot. Een foto waarmee ik moest lachen (maar die ik voor een later blogbericht wil bewaren)? Een enorm sterk beeld dat ik minstens al een paar keer gebruikt heb? Of een spuuglelijke foto?

Laat ik maar voor die spuuglelijke foto gaan. Gemaakt vanuit de mobilhome op 20 juli 2018, in de Rhônevallei, Le Pouzier. Garage du Rhône, tussen Valence en Montpellier. We waren op weg van La Roche de Glun naar Langogne. Gaan tanken, en daar staat dan zo’n oud Peugeot 205’je. Wat waren dat toch leuke wagentjes. Maar dit exemplaar straalt weinig vrolijkheid uit.

FRANKRIJK KAN OOK HEEL LELIJK ZIJN

20180720_085729

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

4 reacties

  1. Je zou hem haast een aai gaan geven, zo verloren ziet hij er uit. Alsof de eigenaar is uitgestapt en weggelopen. Goed gezien! Frankrijk heeft vele kanten.

    Welkom, heel leuk dat je meedoet met de zeswoordverhaal-uitdaging.

Zeg het eens?

%d bloggers liken dit: