Ik vatte het plan op om nog eens alle dagen te bloggen, tijdens de kerstvakantie. Ik maakte een planning op, en blijkt dat ik deze blogpost al niet meer in die kerstvakantie geperst krijg, dus krijg je hem nu al cadeau. En vermits ik standaard op donderdag, vrijdag en zaterdag al blog, zal het 18 dagen bloggen worden. Iedereen akkoord? Ja? Goed zo. Neen? Maakt me niet uit, ik doe het toch.

Vandaag vuur ik een blogpost met kerstliedjes op jullie af. Erg hè. Maar hier geen Mariah Carey of Wham!. Neen. Want weet je? Er bestaan ook mooie, niet ergerlijke kerstliedjes. Naar mijn mening. Hier zijn er vijf.

Met al eerste, de absolute topper, dit mooie nummer van het kerstalbum van Smith & Burrows.

Oud, obscuur, vals en grappig: Rudolph the Rednosed Reindeer door de Smashing Pumpkins.

White Christmas van Panic! at the Disco. Vind ik ook me-ga-cute.

En wat vinden we van dit oudje van Slade? Checkt da filmke jong, everybody’s having fun!

En deze dan, Frosty the Snowman van the Ronettes. Christmas carols wall of sound style!

https://www.youtube.com/watch?v=76sh1BWCQSc

En de enige reden waarom ik Stop the Cavalry van Jona Lewie hier niet zet, is omdat ik hem een paar weken geleden al opvoerde.

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

4 reacties

  1. Haha, Wham, wat een jeugdsentiment, ik kan het wel pruimen. Voor de rest, goeie keuze, zeker die nr 1 🙂 Volgens mij maken The Killers ook elk jaar een kerstnummer, maar ik ben al geen fan van het genre (wel van de groep)

    1. Ik ben absoluut geen kerst-fan, maar het betere kerstlied kan ik wel smaken 😉 Ik ga eens op zoek naar die kerstnummer van The Killers!

  2. hmm met dat ik dit zo laat lees dacht ik even deze post te skippen. Maar aangezien mijn kerstboom nog niet opgeruimd is, luisterde ik toch maar even en ‘k wordt helemaal vrolijk van deze post.

    hahaha, die valse Smashing Pumpkins, nog nooit gehoord 😀

Zeg het eens?