Een 30-day song challenge die ik in 30 weken ga doen. Elke week een mooi liedje dus. En avant!

1_tCFbGBvMPx-2GUn_6jKLvw

Een nummer dat ik mooi vind met een kleur in de titel. Onlangs las ik dit nog ergens, en dacht ik meteen aan Red Guitar van David Sylvian. Uit 1984, gok ik. In welk genre kunnen we dit onderbrengen? Niet de new romantics, dacht ik. New wave? Mmmh. Pop dan maar zeker. In ieder geval, mooi nummer met ook een heel stijlvol filmpje.

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

7 reacties

    1. Oh ja! Eén van mijn favoriete nummers van Prince, Raspberry Beret. (naast Starfish & Coffee, heel mooi gecoverd door de broertjes Dewaele). Purple Rain, idem. Prachtig nummer. Nog altijd.

  1. Mooi nummer, kende ik nog niet. Zeer benieuwd naar wat ik nog ga ontdekken hier 🙂
    Ik moest eigenlijk eerst denken aan My my, hey hey, omdat de tekst “When you’re out of the blue into the black” een kleur bevat. Maar dat is natuurlijk de titel niet. Dan maar Prince met Purple Rain of Raspberry Beret, al ken ik die laatste wel vooral in de coverversie van Warren Zevon.

Zeg het eens?