Janna had het leuke idee om een zomerwoordenboek te maken op mijn blog. Elke dag een woord. En dat vond ik een heel goed idee. Begin juni heb ik het overwogen en had ik al een half lijstje klaar voor de eerste week, maar toen werd het weer zo slecht, dat ik er niet in slaagde iets leuks te maken. Idee in de koelkast dus. Letterlijk. Gisterochtend toen ik ergens heel vroeg wakker lag te wezen, dacht ik er ineens aan. Oei. Dat zomerdagboek, ik ging daar dan maar aan beginnen bij de astronomische start van de zomer. Zijnde, nu.

Dus. Een zomerdagboek. Elke dag van de astronomische zomer een woord, en af en toe een beeld. Want geen leuke blogpost zonder beeldjes, niewaar. Startend op 21 juni, dus deze week maar 3 woorden.

Aardbeien

Fietsen

20190621_073249

Zomerjurkjes (foto door Janna)

20190622-DSC_0964

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

2 reacties

Zeg het eens?

%d bloggers liken dit: