461. Voor wie ben je een inspiratiebron?

Ik weet dat Leslie door mij is beginnen bloggen (*zwaait eens naar Leslie*) en dat Eilish in navolging van mijn strijkplankhoes ook een hoes voor haar strijkplank gemaakt heeft.

462. Wanneer heb je voor het laatst een zonsopgang gezien?

Tijdens onze vorige vakantie, denk ik. We staan vroeg op, en we vertrekken vroeg, om de drukte en de warmte voor te zijn. En zo zien we regelmatig een mooie zonsopgang. One of the perks of getting up early.

463. Hoe hoog was het hoogste gebouw dat je hebt bezocht?

De boekentoren misschien? Geen idee. Op het Belfort ben ik ook al geweest. Ik zou moeten opzoeken hoe hoog die zijn. Iets anders valt me momenteel niet in. 

464. Hoe kunnen mensen op jou bouwen?

Ik vind dat dit soort vragen altijd “eigen stoef eerst” veronderstelt, impliceert, en ik heb daar geen zin in.

465. Wat is het wildste wat je ooit hebt gedaan?

WTF? Zo’n moeilijke vraag! Het zotste wat ik vind dat ik ooit gedaan heb, is in mijn eentje naar Groningen trekken, met de trein, om naar Tool te gaan kijken in de Oosterpoort. En nog zo eentje: in mijn uppie, met het vliegtuig en al, naar Londen om Neil Finn te zien. En afgesproken met menschen die ik alleen kende van het internet (shock! horror!), om bij te logeren en mee naar het concert te gaan en al! Da’s durven hè.

466. Koop je vaak nieuwe kleren?

Ik máák vaak nieuwe kleren. Nieuwe kleren kopen, dat doe ik niet vaak meer.

467. Zou je een deel van je intelligentie willen inleveren voor een oogverblindend uiterlijk?

Nee. Ik ben graag slim.

468. Heb je ooit een stille aanbidder gehad?

Ik weet het niet. Ik denk dat dat komt door de definitie van stil.

469. Wat is je favoriete stad!

Gent. Echt wel.

470. Wat zou je je toekomstige zelf willen vragen?

Mijn toekomstige zelf. Wat een vaag begrip. Hoe oud is die toekomstige zelf? 85? Ik wil niks vragen. Ik wil gewoon dat mijn toekomstige zelf gelukkig geweest is.

Ik vond het bij Nerdy Geeky Fanboy, Lieke startte het, vele bloggers begonnen ermee, ook Sara doet het ondertussen, MimaMaakt sprong ook al op de trein. Elke dinsdag 10 vraagjes beantwoorden. Vast rubriekje.

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

1 reactie

Zeg het eens?

%d bloggers liken dit: