Ik doe mee aan #the100dayproject, en blies mijn slapende kruissteekprojecten zo wakker. Af en toe plaats ik er op mijn blog een bericht over for posterity, je kan me volgen op mijn Instagram.

Ik begon met een simpel en snel projectje om weer in gang te geraken. Janna vroeg me een tijd geleden of ik dit eens niet wilde maken voor in hun huis, en ik zag dat wel zitten. Er is niet veel moeilijks aan. Vorig jaar al kocht ik groen DMC garen, in mijn voorraad borduurstof vond ik iets wat me groot genoeg leek, en ik was vertrokken.

En het ging hard vooruit. Ook wel omdat het de koers-periode is, en ik dus vaak in mijn zetel voor de TV te vinden ben. En dan brei ik, of naai ik kruissteekjes.

Ik koos ook voor vrij grote steken (over 4 hokjes), zodat het eindresultaat behoorlijke afmetingen zou hebben.

20190402_122134

Een bloemlezing van mijn Instagram-foto’s:

collage

Ik veranderde de C van Codzilla die me dwarszat op het patroon naar de G van Godzilla. En op het laatst kon ik het niet laten om eerst de “last” te naaien, zodat er nooit “May Godzilla destroy this home” op kwam te staan.

Op naar het volgende projectje, een geboorte merklap voor Lili.

Dit is mijn zevenendertigste bericht in de de 40 dagen bloggen challenge. Uitleg alhier. Deelnemerslijst alhier.

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

Zeg het eens?