441. Hoe persoonlijk is je inrichting?

Heel persoonlijk. Wij vinden het warm en gezellig. Sommigen vinden het een beetje te vol en te druk. Niet iedereen houdt van het oranje op onze muren. Wij wel. It’s home.

442. Welke songtekst heb je jarenlang fout meegezongen?

Wat vind ik het altijd moeilijk om on the spot antwoorden te bedenken op vragen als deze. Want ik kan dan net op niks komen. Er zal wel plenty zijn, maar momenteel weet ik niks.

443. Zou je veel hoogtepunten willen meemaken als dat betekent dat je ook veel dieptepunten meemaakt?

Kijk, dit vind ik een compleet zinloze vraag, want we hebben toch niks te makken over dit soort dingen. Als je een dieptepunt meemaakt, apprecieer je de hoogtepunten wel meer, dus over het algemeen is er wel een soort balans als je beide meemaakt. Maar opnieuw: het is niet alsof we daar zelf iets aan te zeggen hebben. Het gebeurt gewoon.

444. Met wie had je onlangs een leuk gesprek?

Ik had veel fijne gesprekken de laatste tijd, met mensen die al lang in mijn leven zijn. Mijn ouwe getrouwe bestie Corine, mijn bijna even ouwe getrouwe bestie An, en mijn oud-collega Stijn, met wie de band er wel altijd zal blijven, denk ik.

445. Wat drink je het meest op een dag?

Water, eventueel met wat passievruchtensiroop.

446. Welk liedje heb je het laatst gezongen?

Ik heb de laatste dagen het eerste zinnetje van English Trees van Crowded House lopen zingen. Soms heb ik dat, dat het gewoon één stukje is van een liedje, tot ik zot word van mezelf. Het kan helpen naar iets anders te luisteren, het kan ook zijn dat het gewoon blijft steken. Dat Zet die ploat af! gevoel.

447. Kun je lachen om jezelf?

Och ja, soms wel.

448. Wanneer heb je voor het laatst een hoofdmassage gehad?

Dat is al lang geleden.

449. Hoe ziet je favoriete zondagochtend eruit?

Mijn favoriete zondagochtend was eergisteren. De ronde!

450. Maak je weleens een lange wandeling in je eentje?

Ik maak geen lange wandelingen in mijn eentje. Wat ik wel heb leren appreciëren, is fietsen in mijn eentje. En die tochtjes beginnen weer stilaan langer te worden. Ik geniet daar best wel van. Mooie dingen zien en hoofd leegmaken. Het heeft iets.

Ik vond het bij Nerdy Geeky Fanboy, Lieke startte het, vele bloggers begonnen ermee, ook Sara doet het ondertussen, MimaMaakt sprong ook al op de trein. Elke dinsdag 10 vraagjes beantwoorden. Vast rubriekje.

Dit is mijn vijfendertigste bericht in de de 40 dagen bloggen challenge. Uitleg alhier. Deelnemerslijst alhier.

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

4 reacties

  1. Liedjestekst fout zingen: hier was het ‘Senses working overtime’ van XTC dat ik als ‘Since she’s working overtime’ zong. Toplied trouwens!

  2. Oranje op de muur is schitterend! Warm en knus. Songteksten zijn onverstaanbaar soms, maar dat wil niet zeggen dat ze niet lekker mee te zingen zijn. Vooral als er geen anderen bij zijn die je kunnen horen.

    1. Ik vind dat ook, van dat oranje. Ik blijf het ook mooi vinden.

      Ik zong al Engelse teksten mee voor ik een woord Engels begreep, ik zal ook wel mijn deel aan foute dingen gezongen hebben 🙂

Zeg het eens?

%d bloggers liken dit: