421. Wat zijn je doucherituelen?

Ik neem een bad.

422. Hoe gevaarlijk is jouw werk?

Ik heb momenteel geen werk. Als we het over naaien hebben, dat kan absoluut gevaarlijk zijn als je niet oplet. Zo’n naaimachine heeft behoorlijk wat kracht om een naald door je nagel te jagen, zeker weten. Brrrrr. En ja, ik heb al een paar accidentjes voorgehad.

423. Van welke bioscoopfilm heb je enorm genoten?

Ik ben in geen tijden naar de bioscoop geweest.

424. Wat is je favoriete bordspel?

Same goes for bordspelen, in geen tijden gedaan.

425. Aan wie heb je het laatst een kaartje gestuurd?

Ook dat is al even geleden. Ik stuurde een hart-onder-de-riem-kaartje naar een kennis. Altijd leuk. Zou een mens meer moeten doen.

426. Hoe close ben je met je familie?

Met mijn gezin, behoorlijk close. Met mijn ma en Herman op onze aparte manier ook close. Voor de rest is het wat minder, maar we zijn zoals we zijn. Ik probeer wat meer contact te houden met mijn zus.

427. Wanneer heb je voor het laatst in een microfoon gepraat?

Heel heel heel lang geleden.

428. Heb je wel eens last van vakantiestress?

Neen. Ik kijk er altijd naar uit, ik plan me te pletter, en de week voor we vertrekken heb ik geen stress, maar verveel ik me. Ik wil weg!

429. Wat zijn de drie leukste gebeurtenissen van vandaag?

Het is nog vroeg dag hè. Mijn tas koffie (priceless) en mijn ontbijt. En ik kijk uit naar mijn fietstochtje.

430. Doe je soms een middagdutje? 

Vroeger wel. Nu probeer ik dat te vermijden. Heel af en toe doezel ik eens een kwartier weg. Maar echt slapen: neen. Behalve als ik me niet goed voel of echt al nachtenlang superslecht slaap, dan durf ik wel eens terug in mijn bed te kruipen. Maar dat is niet noodzakelijk ’s middags of in de namiddag. Meestal in de voormiddag.

Lieke startte het, ik vond het bij NerdyGeekyFanboy, vele bloggers begonnen ermee, Sara doet het ondertussen ook, MimaMaakt sprong ook al op de trein. Elke dinsdag 10 vraagjes beantwoorden. Vast rubriekje.

Dit is mijn eenentwintigste bericht in de de 40 dagen bloggen challenge. Uitleg alhier. Deelnemerslijst alhier.

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

1 reactie

  1. boeiend doucheritueel 😀

    geen vakantiestress, geweldig zeg…ikke wel, vlak voor het vertrek doorgaans met de laatste voorbereidingen waar ik altijd in tijdsnood lijk te komen.

Zeg het eens?

%d bloggers liken dit: