411. Wat sla jij over in de krant?

Voetbal. Als er al iets is wat me echt niet interesseert, dan is het wel voetbal.

412. Wat doe je met grijze haren?

Die heb ik heel lang weggestopt onder veel nuances van de kleur rood, maar sedert ik ziek werd, heb ik geen zin meer om mijn haar te kleuren. Mijn grijs is dus wat het is. En ik vind het eigenlijk absoluut niet verkeerd.

413. Wat stond er op je laatste Instagram-foto?

Een foto van in Frankrijk vorig jaar. Nog 110 dagen.

414. Sta je liever op de voorgrond of de achtergrond?

Doe mij maar achtergrond, dankuzeer.

415. Hoe vaak lak je je nagels?

Om de 5 jaar of zo.

416. Filter je het nieuws voor jezelf?

Ja. Ik kijk niet meer naar het nieuws op TV, omdat ik daar teveel door mijn strot geramd krijg wat ik echt niet wil zien. Ik volg dus online het nieuws. Met mijn eigen filter. Misschien ook niet zoals het hoort, maar ik voel me er het beste bij.

417. Voor welk tv-programma zou jij jezelf opgeven?

Geen. Als het moet: iets met muziek.

418. Hoe beleg je het liefst je boterham?

Met préparé en augurk. Of met kaas. Of met boter en chocola.

419. Wat is je grootste zwakte?

Mijn uitstelgedrag.

420. Hoe amicaal ben je?

Amicaal? In welke zin van het woord?

amicaal, cordiaal, diep, gastvrij, gezellig, gul, innig, joviaal, oprecht, sympathiek, vriendelijk, vriendschappelijk, warm, warmhartig, welgemeend. familiair (bn) :amicaal, familiaar, gemeenzaam, informeel, ongedwongen, onvormelijk, vertrouwelijk.

Ik ben wel sommige van die dingen, anderen weer niet. Hoewel het allemaal synoniemen zijn blijkbaar.

Lieke startte het, ik vond het bij NerdyGeekyFanboy, vele bloggers begonnen ermee, Sara doet het ondertussen ook, MimaMaakt sprong ook al op de trein. Elke dinsdag 10 vraagjes beantwoorden. Vast rubriekje.

Dit is mijn veertiende bericht in de de 40 dagen bloggen challenge. Uitleg alhier. Deelnemerslijst alhier.

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

5 reacties

  1. hoe lak je je nagels…hahaha geweldig.
    Sinds ik ooit de correcte feedback kreeg dat mijn nagels eruit zagen alsof ik geen borsteltje gebruikte maar mijn vingers gewoon in het potje dopte, lak ik de nagels van mijn handen niet meer. Da’s een verbetering. Maar gek genoeg ga ik in sandalen mijn teennagels wel meestal een kleurtje geven (dat ik weer helemaal laat afbladderen… stel je voor dat ik er te afgelekt zou uitzien).

    1. Ik bak daar dus ook niks van, van mijn nagels lakken. En dat er dan weer af doen als ze teveel gaan bladderen, ook weer zo’n gedoe. Dus daar heb ik over het algemeen geen zin in. Ik denk dat het twintig jaar geleden is dat ik mijn teennagels lakte, haha! Er te afgelekt uitzien is hier ook geen optie 😀

Zeg het eens?