Onlangs kwam in de 1000 vragen aan jezelf een vraag waarop ik niet kon antwoorden: op welk fictief karakter uit een serie lijk jij? Waarop Janna met het leuke idee kwam: waarom maak je daar eens niet een reeksje rond? Er staan plenty van dat soort quizjes op het internet, vaak op Buzzfeed, met wat screenshots wordt dat een leuk reeksje. Dat vond ik best wel een leuk idee. Dus hier gaan we. Ik doe dit zo lang ik series vind waarnaar ik gekeken heb en die ik leuk vond.

Volgende: Desperate Housewives, nog zo’n grappige serie waar ik een tijd geleden heel graag naar gekeken heb. Perfect voer voor zo’n quizje, me dunkt.

Welk personage uit die serie zou ik zijn? Wat denk jij?

Ik denk dat mijn kinders perfect weten welke auto ik zou kiezen:

Ik kwam uit bij…

Euh, hoera toch nog een beetje. Blij dat ik Bree niet ben, ha!

Doe jij het testje ook? Klik hier! En laat me weten wie je bent!

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

3 reacties

Zeg het eens?