Onlangs kwam in de 1000 vragen aan jezelf een vraag waarop ik niet kon antwoorden: op welk fictief karakter uit een serie lijk jij? Waarop Janna met het leuke idee kwam: waarom maak je daar eens niet een reeksje rond? Er staan plenty van dat soort quizjes op het internet, vaak op Buzzfeed, met wat screenshots wordt dat een leuk reeksje. Dat vond ik best wel een leuk idee. Dus hier gaan we. Ik doe dit zo lang ik series vind waarnaar ik gekeken heb en die ik leuk vond.

Ik begin met Gilmore Girls.

overzicht

Welk personage uit die serie zou ik zijn? Wat denk jij?

mymom

Ik deed het testje op Buzzfeed en kwam uit bij…

lane

Lane! Beetje vreemd, vind ik, maar anderzijds ben ik al blij dat het Lane werd, en niet moeder Emily of, bromsnorren nog aan toe, Paris Geller!

A true badass at heart! Ha! I like!

Doe jij het testje ook? Klik hier! En laat me weten wie je bent!

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

4 reacties

        1. Hmmmm inderdaad. Ik heb de test 3 keer ingevuld, had 2x hetzelfde en 1x iets anders. Nu ja, er is sowieso weinig wetenschappelijk verantwoord aan deze testjes 😉

Zeg het eens?