331. Waar hunker je naar?

Naar onze vakantie. Naar een mobilhome. Naar een prachtig gerenoveerd herenhuis met een tuinman en een huishoudster. Naar altijd zon. Naar wonen met zicht op de oceaan. Naar veel geld.

Van realistisch naar utopia. Why not.

332. Ben je moedig?

Het schijnt van wel. Ik vind dat zelf niet zo omdat ik mijn eigen angsten voel natuurlijk, en je moet gewoon verder en erdoor.

333. Is er voor alles een juiste plaats en tijd?

Ontegensprekelijk.

334. Waar voel jij je te goed voor?

Voor racisten en extreem-rechtse kloten.

335. Zou jij een jaar zonder mensen kunnen?

Ik vermoed van niet. Ik heb het nog nooit meegemaakt, maar ik denk dat mensen er niet voor gemaakt zijn om lang moederziel alleen te zijn.

336. Wanneer was je voor het laatst trots op jezelf?

Toen ik mijn koersfiets aanschafte. Trots dat ik nog eens iets nieuws ga uitproberen. Beetje per beetje, en in januari en februari fiets ik traditioneel niet erg veel, maar het komt. Wacht maar!

337. Ben je nog steeds dezelfde persoon als vroeger?

Nee. Heel zeker niet. Als kind ben je een schets van wat je later wordt. Ik ben veel veranderd, ook toen ik al volwassen was. Ik ben veranderd toen ik kinderen kreeg. Ik ben veranderd toen ik gescheiden ben. Ik ben veranderd toen mijn zus overleden is. Ik ben veranderd toen ik ziek was. Dat zijn de momenten waarop ik zelf heel duidelijk die verandering aanvoelde.

338. Waarom heb je gekozen voor het werk dat je nu doet?

Ik werk niet nu, dus kan hier niet op antwoorden.

339. Welke slechte gewoonte heb je?

Uitstelgedrag.

340. Vaar jij je eigen koers?

Ja, ik vind van wel. Ik kan nogal eigenwijs mijn goesting doen, en daar achteraf ook tevreden over zijn. Mijn “geaccidenteerd parcours” qua werk alleen al bewijst dat.

Lieke startte het, ik vond het bij NerdyGeekyFanboy, vele bloggers begonnen ermee, Sara doet het ondertussen ook, MimaMaakt sprong ook al op de trein. Elke dinsdag 10 vraagjes beantwoorden. Vast rubriekje.

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

3 reacties

  1. 22 januari 2019 vulde je deze in …

    Het is nu 23 mei 2021 …. alles is anders sindsdien hè… alleen al door Corona…

    Afgezien van dat de tijd vliegt… hoe is het met je fiets ? 😉

    1. Inderdaad, alles is nu helemaal anders. En ik vermoed dat we niet snel teruggaan naar het “oude normaal”. Het lijkt nu wel zo, maar ik weet het zo nog niet.

      Met mijn fiets is alles heel goed! Ik heb het even voor je opgezocht, op die 2 jaar en 4 maanden fietste ik er 5.500 kilometer mee. En ik vind het een fantastisch beestje! De laatste tijd wordt er weinig gefietst door het weer (ik ben een goedweerfietser), ik hoop dat daar snel verandering in komt!

Zeg het eens?