Op 14 januari 2006 bezochten we de Boekentoren in Gent. Prachtig gebouw, toen behoorlijk verloederd, nu in de steigers. Daarboven stond een biljart, dat is weg, naar ’t schijnt. De gele (niet originele) kleur is ook weg.
Voor mijn blog maakte ik eens foto’s over hoe vuil de Dendermondsesteenweg erbij ligt op een doordeweekse ochtend. (15/01/2014)
Nieuwe naaimachine, handleiding en naaivoetjes bestuderen (16 januari 2014)
Ik speelde een beetje vals, deze foto is van 5 januari 2008, niet van 17 januari. Op 17 januari zou mijn zus 60 jaar geworden zijn. Dat was heel vreemd om te beseffen. 60 jaar. Het gevoel dat zij zoveel mist en dat wij ook zoveel missen, sloeg weer toe.
18 januari 2005 – lelijke foto van een lelijk Firefox-shirt. Waarom? Geen flauw idee.
Dozen en zo. 19 januari 2014.
20 januari 2006. Een hele reeks foto’s van Janna voor en na de plaatsing van haar beugel. Ze zou mij wurgen moest ik daar een duidelijke foto van gebruiken, deze “flou artistique” (kuch) kan er nog net mee door.

Elke donderdag duik ik in mijn fotoarchief. Fotoarchief dat 20 jaar teruggaat en vrij nauwkeurig bijgehouden is. Ik probeer bij elke dag van de week een foto te voorzien, uit een willekeurig jaar. 

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

6 reacties

    1. Ik heb een zwak voor dozen en doosjes. Daarbij moet ik de hamsteraar in mij serieus tegenhouden.
      Als kind vinden we 60 oud hè. Maar het is inderdaad niet eens oud. Om maar te zwijgen van 50… 🙁

Zeg het eens?