321. Wat geeft het leven zin?

Liefde.

322. Wat had je graag eerder geweten?

Dat sommige dingen echt nooit veranderen.

323. Hoe oud voel je je?

In mijn hoofd ben ik 22, en ik denk dat dat nog lang zo zal blijven.

324. Wat zie je als je in de spiegel kijkt?

Een beetje teveel kilo’s.

325. Kun je goed luisteren?

Er wordt mij gezegd dat ik goed kan luisteren, ja. Ik kan ook goed tussen de lijnen luisteren, en luisteren naar wat niet gezegd wordt.

326. Welke vraag is je te vaak gesteld?

Soms weet ik echt niet wat te antwoorden op deze vragen. Dit is zo’n vraag. Ik kan niet eens een bijdehante witz of snedige opmerking bedenken. How sad.

327. Is alles mogelijk?

Neen, ‘t zal wel zijn dat niet alles mogelijk is. Dat spreekt voor zich.

328. Hoe traditioneel ben je?

Niet erg, denk ik. Tradities zijn soms vervelende, oude zagen die je beter buiten gooit om te vervangen door iets wat fris en nieuw is. Neh.

329. Kent iemand je diepste geheimen?

Mijn diepste geheimen zijn van mij en van niemand anders.

330. Hoe ziet je ideale partner eruit?

Zoals Meneertje Mertens.

Lieke startte het, ik vond het bij NerdyGeekyFanboy, vele bloggers begonnen ermee, Sara doet het ondertussen ook, en ik nu ook. Elke dinsdag 10 vraagjes beantwoorden. Vast rubriekje.

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

4 reacties

  1. Welke vraag stellen ze het meest? Hoe gaat het ? en lopen dan hakverwege je antwoord weg, dwalen af met de ogen of lopen weg zonder naar het antwoord te luisteren.

  2. In je hoofd 22? Ik ben geen 22 meer in mijn hoofd en daar ben ik opgelucht over. Op 22 was ik nog veel te onzeker, moesten er nog veel te veel levenskeuzes gemaakt worden…’k blijf liever hangen in een periode dat alles al wat meer op zijn pootjes was gevallen.

    1. Bij mij is dat zo net nog het moment van zottigheid, daarna kochten we een huis en toen ik 25 was had ik Janna, wat mij betreft moet het daarvoor zijn. Jonger dan 22 niet, dan was ik te onzeker van mezelf, inderdaad.

Zeg het eens?

%d bloggers liken dit: