301. Waarin ben jij een natuurtalent?

Urgh, wat vind ik het weer moeilijke vragen deze week. Waarin ben ik een natuurtalent. Euh. Koken, misschien. Dat gaat zo ongeveer vanzelf. Milan moet altijd lachen dat ik kook zonder te proeven, en dat het meestal nog lekker is ook.

302. Wie in je omgeving is onlangs positief veranderd?

Sedert Lies begonnen is met in de Weba te werken, is ze opengebloeid. Ze is minder verlegen, ze is zekerder van zichzelf, ze is assertiever. Ze weet dat ze iets tot een goed einde kan brengen.

303. Heb je jezelf wel eens betrapt op racisme?

Ik denk dat er in elk van ons racisme ingebakken zit. En niet enkel in de bange blanke man. Maar niet iedereen gaat daar op dezelfde manier mee om. Ja, ik heb mezelf al betrapt op racisme. Maar ik probeer daar tegenin te gaan. Ik gá daar tegenin. Ik wil geen racist zijn.

304. Voel je je fit?

Momenteel niet echt. Ik probeer daar binnenkort weer verandering in te brengen. Maar ik voel me eigenlijk nooit echt fit: ik heb teveel last van een aantal vervelende bijwerkingen van de medicatie die ik neem, om me echt fit te voelen.

305. Heb je financieel alles op orde?

Momenteel toch wel redelijk, ja.

306. Welk boek heeft je teleurgesteld?

Ik was begonnen in Wat ons niet zal doden (met veel vertraging dus), het vervolg op de Millennium-trilogie. Het was ont-stel-lend slecht. Niet uitgelezen dus.

307. Om welke reden vond je laatste verhuizing plaats?

Van huurhuis naar eigen woning.

308. Ben je een zwart-witdenker?

Neen. Ik ben meestal degene die tegen Meneertje Mertens zegt: weet je, tussen wit en zwart zitten ook nog alle mogelijke schakeringen grijs, denk toch niet altijd zo zwart-wit!

309. Wat voel je als je verliefd bent?

Dat je verliefd bent, tiens!

310. Horen veel drinken en eten bij gezelligheid?

Dat kan, maar dat hoeft niet. Gezelligheid gaat vooral om het gezelschap.

Lieke startte het, ik vond het bij NerdyGeekyFanboy, vele bloggers begonnen ermee, Sara doet het ondertussen ook, en ik nu ook. Elke dinsdag 10 vraagjes beantwoorden. Vast rubriekje.

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

Zeg het eens?