Favoriete albums: Spotify afspeellijst

Vaste rubriek op donderdag: favoriete albums. Ik ben altijd een platenkoper geweest, al van jongs af aan. Veel mensen vinden dat er op een album één goed nummer staat en dat de rest vulling is, maar daar ben ik het ab-so-luut niet mee eens. Meestal is het bij mij omgekeerd: een goed album bestaat uit allemaal nummers die ik graag hoor, behalve eentje of twee die ik minder/niet goed vind. In ieder geval, er is zoveel goeie muziek!

Laatste blogpost in dit reeksje. Ik klok af op 25 albums, mooi aantal, vind ik.

Om af te sluiten maakte ik een Spotify afspeellijst: Satur9’s favoriete songs van favoriete albums, met één nummer per album.

Hier en daar moest ik een beetje valspelen: van Tool staat niks op Spotify, dat verving ik door 3 Libras van de nakomelingen van Tool, A Perfect Circle. En van de Hoodoo Gurus was ook niet veel te vinden, daar koos ik een nummer van een ander album. Voor de rest klopt het wel, denk ik.

Veel plezier ermee!

Er is ook nog een lijst met alle favoriete albums, voor wie het interesseert.

Verwante Berichten:

  • Geen verwante berichten

Zeg het eens?

%d bloggers liken dit: