1000 vragen aan jezelf (30)

291. Wat deed je vroeger wel in een relatie en nu niet meer?

Amai, dat worden hier heavy vragen, zie ik. Vroeger probeerde ik iemand te veranderen, in een relatie. En dat is een les die ik geleerd heb. Je kan iemand niet veranderen. Ik doe dat niet meer. Denk ik toch. Iemand wijzen op bepaalde dingen, dat kan je doen, meer niet.

292. Wat hoop je nooit meer mee te maken?

Ik heb het de laatste maanden al vaker gezegd: zo’n extreme vroeggeboorte als bij Pipa, ik hoop dat dat een eenmalige belevenis was. Ook als grootouder vond ik het zwaar, zeer angstwekkend en verschrikkelijk stresserend. Ik wil dit nooit meer meemaken. (als ouder moet het echt wel een pletwals zijn die over je heen stoomt)

293. Vind jij: wat niet weet, wat niet deert?

Strikt genomen is het wel zo, wat niet weet niet deert. Maar ik voel me daar zelden goed bij.

294. Hoe belangrijk is de mening van anderen bij het nemen van beslissingen?

Ik vraag vaak de mening van anderen. Ik vind de mening van anderen echt wel belangrijk.

295. Ben je een vooruit- of achteruitdromer?

Ik ben een vooruitdromer. Nog 193 dagen!

296. Ga je makkelijk de confrontatie aan? 

Neen. Ik vermijd confrontaties. Daar ben ik niet trots op, maar het is moeilijk om daar verandering in te brengen.

297. Waarin verschillen jij en je moeder?

Mijn moeder is een pak strenger dan ik.

298. Waar ben je het liefst?

In de eerste plaats: thuis.

299. Krijg je voldoende aandacht van het andere geslacht?

Ik krijg voldoende aandacht van Meneertje Mertens en meer moet dat niet zijn.

300. Wat is je favoriete toetje?

Als ik écht moet kiezen, dan kies ik voor crème brûlée. Maar echt goedgemaakte crème brûlée.

Lieke startte het, ik vond het bij NerdyGeekyFanboy, vele bloggers begonnen ermee, Sara doet het ondertussen ook, en ik nu ook. Elke dinsdag 10 vraagjes beantwoorden. Vast rubriekje.

Verwante Berichten:

Zeg het eens?

%d bloggers liken dit: