201. Hoe goed ken je je buren?

We kennen onze buren redelijk goed. Ik woon al meer dan 25 jaar naast het bejaarde echtpaar naast ons, we hebben regelmatig contact, en we proberen wel eens te helpen met kleine dingen. En zij ook. Onze lieve buurvrouw langs de andere kant woont er ook al een tijdje, en we hebben sporadisch en zeer aangenaam contact.

202. Heb je vaak geluk?

Euh, maar ja.

203. Met welke vriend(in) verschil je het meest?

Ik denk dat Hilde, een vriendin uit het Brugse, op veel vlakken gans anders is dan ik, maar we komen wel goed overeen.

204. Wat doe je anders dan je ouders?

Ik lees de krant online en zij op papier.

205. Waar krijg je energie van?

Van alleen zijn. Van stilte.

206. Was je gelukkig als puber?

Niet echt. Dat wil ik dan altijd relativeren, want wat hebben wij het recht om te zeggen dat we niet gelukkig zijn, luxebeesten dat we zijn. Maar ik zat niet goed in mijn vel. Vind ik nu. En ik vind het gewoon leuk om wat ouder te zijn en mezelf beter te kennen.

207. Wanneer heb je voor het laatst een nacht doorgehaald?

Dat is heel lang geleden. Ik heb er de ellendige dag nadien niet voor over. Echt een nacht niet geslapen moet zijn van begin jaren 90, tijdens de Gentse Feesten. (trouwens: een nacht doorgestoken, zeggen wij hier)

208. Waar dagdroom je vaak over?

Over op reis vertrekken met de mobilhome.

209. Kijk je vaak achterom?

Neen.

210. Wat weten de meeste mensen niet van jou?

Dat weet ik niet.

Lieke startte het, ik vond het bij NerdyGeekyFanboy, vele bloggers begonnen ermee, Sara doet het ondertussen ook, en ik nu ook. Elke dinsdag 10 vraagjes beantwoorden. Vast rubriekje.

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

Zeg het eens?

%d bloggers liken dit: