1000 vragen aan jezelf (20)

191. Neem je vaak het initiatief?

Thuis wel, denk ik. Voor de rest heb ik momenteel niet veel behoefte aan initiatief nemen.

192. Vind je deze vragen leuk?

Soms zitten er leuke vragen tussen, soms zitten er ondingen tussen waar ik écht geen zin heb om op te antwoorden.

193. Staat er genoeg op je spaarrekening?

Neen.

194. Blijf je altijd wonen waar je nu woont?

Ha kijk, dit vind ik nu eens een leuke. Maar ik heb hem al vaak beantwoord, dus ja. Nog eens? Nog eens. Ik heb heel lang gedacht dat ik hier altijd zou blijven wonen. Ik heb hier heel graag gewoond. Deels woon ik hier nog wel graag. Maar ik ben er heel hard over aan het nadenken om te verhuizen. De mogelijkheden zijn er, momenteel, om eventueel eens te verkassen. Niet volgende maand, natuurlijk. Als we verhuizen, zal er wel wat tijd kruipen in de uitvoering van dat plan.

195. Sjoemel je soms met de vragen?

Neen, tot nog toe niet echt, vind ik. Eén keer heb ik de volgorde van de vragen wat veranderd, omdat ik de eerste vraag een lullige vraag vond, en ik die dan niet graag in de samenvatting van het blogartikel heb. Maar voor de rest heb ik nog niet gesjoemeld met de vragen. Tot vandaag. Vandaag heb ik twee vragen vervangen door eigen vragen. Hahahahahahahaha.

196. Ben je bang voor iemand die je kent?

Neen.

197. Neem je vaak tijd voor jezelf?

Tijd nemen voor mezelf is een absolute noodzaak op mentaal gezond te blijven voor mij, dus ja, ik neem vaak tijd voor mezelf.

198. Waar had je het laatst de slappe lach om?

De laatste keer slappe lach die ik me nu herinner, was op vakantie, in de mobilhome. Daar krijgen we wel eens de slappe lach als alles fout gaat onderweg. Er moeten daarna nog wel zo’n momenten gekomen zijn, maar ik herinner me niet meer waarom.

199. Geloof je alles wat je denkt?

Wat voor een vreemde vraag is dit. Geloof ik alles wat ik denk? Ik weet zelfs niet wat ik daarop moet antwoorden.

200. Welk feest was legendarisch?

Feest. Legendarisch. Ik kan op niks komen momenteel. Ik ben niet zo’n feester.

Lieke startte het, ik vond het bij NerdyGeekyFanboy, vele bloggers begonnen ermee, Sara doet het ondertussen ook, en ik nu ook. Elke dinsdag 10 vraagjes beantwoorden. Vast rubriekje.

Verwante Berichten:

Zeg het eens?

%d bloggers liken dit: