141. Welke landen wil je nog bezoeken?

Ik wil heel erg graag naar Australië en Nieuw-Zeeland. Dat zijn de momenteel onbereikbare doelen. Frankrijk blijft boeien, volgens mij kan je daar een leven lang heen en altijd nieuwe dingen zien, dus dat is een land dat ik nog wil bezoeken. Ik zie ook heel veel mooie dingen in Italië en Spanje, daar wil ik ook wel eens heen. De koudere landen spreken me momenteel niet erg aan, hoewel ze mooi zijn.

142. Welke superkracht zou je willen hebben?

Ik zou onzichtbaar willen zijn. Soms. Lijkt me handig.

143. Wanneer kon je wel door de grond zakken?

Geen idee.

144. Van welk liedje word je altijd vrolijk?

Het eerste dat in mijn hoofd opkomt:

145. Hoe flexibel ben je?

Blijkbaar gaat het over lenig zijn. Niet (meer), denk ik. Vrees ik.

146. Is er een vreemde eetcombinatie waar je dol op bent?

Mayonaise en ketchup samen? Maar da’s niet echt vreemd, toch? Mijn bloemkoolschotel is wat vreemd: spaghetti, bloemkool, gehakt en kaas. Maar lekker. En Corine leerde me ooit paprikasoep met banaan maken. Vreemd klinkende combinatie, me-ga-lek-ker.

147. Wat doe je als je in de rij moet wachten?

Wiebelen.

148. Ben je leuker in de spiegel of op foto’s?

Ik vind mezelf noch op foto’s, nog in de spiegel leuk.

149. Kies je voor minder eten of meer sporten?

Minder eten. Dat maakt tenminste iets uit.

150. Voer je vaak gesprekken in je hoofd?

Ja. Fantastische conversaties die ik er in realiteit niet uitgeperst krijg, tot mijn grote frustratie.

Lieke startte het, ik vond het bij NerdyGeekyFanboy, vele bloggers begonnen ermee, Sara doet het ondertussen ook, en ik nu ook. Elke dinsdag 10 vraagjes beantwoorden. Vast rubriekje.

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

2 reacties

  1. yep, bananen 🙂 lekker rijpe, zoete bananen. eigenlijk goed voor die bananen die liggen te verkommeren in de fruitschaal.
    recept: https://www.zonderdank.be/recepten/?p=recipe&recipe=22
    (lay-out is naar de knoppen maar het is nog leesbaar)
    kippenbouillon vervangen door groentenbouillon en de soep is voor jullie ook perfect eetbaar.
    de laatste tijd eet ik een eenvoudiger versie van deze soep, geen tomaten (wegens “het zuur”), maar wel paprika, wortel en banaan, groentenbouillon, en kruiden naar mijn goesting (zoetige curry, ras-el-hanout…). ook ERRUG LEKKUR!! (denk aan Balou)

Zeg het eens?