41. Welk cijfer zou je je gezicht willen geven?

Daar ben ik helemaal niet mee bezig.

42. Was je goed op school?

Goh, ik was gemiddeld, denk ik. Echt hard werken was mijn ding niet zo, had ik dat wel gedaan, dan had ik wel een eind kunnen komen. Misschien. Hindsight and all that.

43. Hoelang sta je gemiddeld onder de douche?

Ik ga niet onder de douche, ik ga in bad.

44. Denk je dat er buitenaards leven bestaat?

Neen.

45. Hoe laat sta je meestal op?

Vroeger zou het een kort en bondig antwoord geweest zijn: om 4u15. Dan zag ik Meneertje Mertens nog even voor die naar zijn werk vertrok en had ik een zalig lange en rustige ochtend.
Nu is het iets minder eenduidig: ergens tussen 4 en 6u sta ik op. Met uitschieters tot 7u als de nachten echt slecht zijn, en ik onder de ochtend dan wel slaap.

46. Vier je altijd uitgebreid je verjaardag?

Neen. Ik vier mijn verjaardag, maar niet uitgebreid. Dit jaar gingen we een feestje geven, wegens Meneertje Mertens 50, ik 50 en Janna 25, maar toen kwam daar het heuglijke nieuws dat er rond die periode een tweede mopje verwacht wordt, en werd het feestje prematuur afgeblazen. Tot groot jolijt van Meneertje Mertens, want veel zin had die niet in een feestje. We zullen wel iets anders bedenken, een aangenaam dikke-buik-proof viering van onze mooie cijfertjes.

47. Hoe vaak kijk je per dag op Facebook?

Vaak. Hoe vaak? Geen idee. Als ik zin en tijd heb.

48. Wat is je favoriete ruimte in huis?

Twee favoriete kamers. De slaapkamer, omdat ik ze mooi vind, en rustgevend. Mijn naairuimte, omdat het er zo gezellig is. (geen recente foto, van in de winter ergens)

49. Wanneer heb je voor het laatst een hond (of een ander dier) geaaid?

Afgelopen week, toen ik Veerle en haar begeleidingshond tegenkwam. Ik aaide het beest en het kwijlde op mijn knieën.

50. Wanneer ben je op je best?

’s Ochtends, na mijn koffie. Belangrijk detail. Vóór mijn koffie is communicatie op eigen risico. Mijn veerkracht, geduld en flexibiliteit zijn dan zeer beperkt.

Lieke startte het, ik vond het bij NerdyGeekyFanboy, vele bloggers begonnen ermee, Sara doet het ondertussen ook, en ik nu ook. Elke dinsdag 10 vraagjes beantwoorden. Vast rubriekje.

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

2 reacties

    1. Honden en ik, het is altijd een moeilijk huwelijk geweest. Als kind ben ik ooit eens achternagezeten door een grote hond, en eigenlijk is het vanaf toen nooit meer goedgekomen. Schrik opgedaan zeker toen? Ik voel me niet op m’n gemak bij honden.

Zeg het eens?