Vaste rubriek op zaterdag: week in beeld. Een greep uit de telefoonfoto’s die ik maakte van zaterdagochtend tot vrijdagavond. Soms eens een foto door Meneertje Mertens. Soms eens een foto met de Nikon. Maar vooral foto’s van mijn telefoon.

Eerst dacht ik geen Week in beeld te doen wegens Kom op tegen kanker weekend en nogal volle dagen, maar toen was ik weer eens veel te vroeg wakker, en dacht ik, what the heck. Week in beeld it is!

Ik begin met een hint van een naaisel. Ik moet dringend eens wat inhalen wat naai-blogposts betreft! Biaisband en ik, het begint stilaan goed te komen. Gelukkig, want ik vind het een mooie manier om af te werken.

Op zondag fietste ik naar de Blaarmeersen, en zo verder via de Watersportbaan naar Wondelgem.

Wat ben ik blij met de verbindingen die eindelijk gelegd worden, de oversteek van de Drongensesteenweg is eindelijk wat veiliger, en wat is dit een zalig fietspad!

Lente. Groen en blauw. Moois in onze stad.

Op dindsdag deed ik weer een tochtje in onze achtertuin.

Ik fietste via de Schelde en Damvallei naar het nieuwe huis van Janna en Florian, waar Janna toonde aan Lili hoe ze zandtaartjes moet bakken

waarna Lili het zelf uitprobeerde (die handjes! zo schattig!)

In het stukje naar huis zag ik nog schaapjes in de Rozebroeken.

En toen was het tijd voor het Kom op Tegen Kanker 1000km weekend. De eerste helft komt nog in dit bericht.

Donderdagochtend vroeg waren Meneertje Mertens en Jozefien de eersten om op de fiets te klimmen. De zenuwen gierden tijdens de voorbereidingen toch wel door het lijf denk ik.

We maakten een tussenstop aan Winksele kerk en werden vervoegd door Yves en Luce. Het was een beetje koud.

Ik fotografeerde vanalles behalve Meneertje Mertens en Jozefien, ik had het te druk met supporteren op dat moment.

Bij de tussenstop in Bekkevoort had ik ze wel te pieren.

Het was er koud en héél winderig!

Er volgde nog een tussenstop in Itegem (ik weet nu weer véél meer zijn in Vlaanderen)

En zoals je ziet zijn de fietsers echt wel content met supporters!

Meneertje Mertens ziet er na 125km fietsen nog behoorlijk goed uit!

Mijn old skool planning voor het supporteren. Zoek de fout.

Vrijdag gaan we tussen het supporteren door nog een eindje fietsen. Plan was 30km, ik sloeg al groen uit toen ik de heuvels zag. We bleven toch nog supporteren voor Milos en Thibau dus werd het plan bijgesteld naar 10km heen en 10km terug. Het bleek uiteindelijk nogal laat te zijn dus werd het plan nog eens bijgesteld naar een half uur heen en een half uur terug. Wat dan uiteindelijk gewoon overeenkwam met de planning van mijn fietsschema. Maar we keren er nog eens terug om de 30km te doen, wat is het daar mooi zeg! (streek van de Abdij van Averbode).

Soloman Milos (een ploeg op zichzelve) ziet er ook enthousiast uit bij het vertrek van zijn 4e 125km in Leopoldsburg.

Volgende week foto’s van de tweede helft van het KOTK weekend!

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

Zeg het eens?