Ik begin met een correctie op vraag 30 van vorige week. De vraag was wat mijn guilty pleasure was, en ik kon niks bedenken. Ik werd achteraf nogal rond de oren geslagen met guilty pleasures, ha! Rabarber was er eentje van, vond Amie. En dan kwam Janna af met dé topper: stof kopen! woeha!

En pita van Pita Sari, nom! En ze kon er nog eentje bedenken: boeken kopen! Nog zoiets wat ik blijf kopen, ook al is de te lezen stapel nog zo groot! I stand corrected.

31. Welk boek heb je het laatst gelezen?

Wat ons niet zal doden door David Lagercrantz, het vierde boek van de Millennium trilogie, maar dus niet meer geschreven door Stieg Larsson. Ik vond er niks aan en ben halverwege gestopt.

32. Waarom heb je het kapsel dat je nu hebt?

Helemaal kort, omdat ik het zo gemakkelijk vind. En best wel leuk eigenlijk ook. Met kort haar zie je er jonger uit. Ook al is het grijs (ben gestopt met mijn haar te kleuren). Of, met lang haar zie je er ouder uit. Het is maar hoe je het bekijkt.

33. Ben je verslaafd aan je telefoon?

Wellicht wel zeker? Hoewel ik onlangs eens zo’n appje geïnstalleerd heb om te zien hoeveel ik mijn telefoon gebruik, en ik zat ferm onder de gemiddelden. Ik weet ook hoe dat komt: toen ik ziek werd, heb ik een hele resem notificaties uitgezet. Geen geluidssignaal of trillen meer bij mails, messenger berichten, facebook enzovoort enzovoort. Er staan nog wel wat notificaties aan, maar zeer weinig. En dat zorgt er duidelijk voor dat ik mijn telefoon veel minder gebruik.

34. Hoeveel geld staat er nu op je bankrekening?

Dat hoeft niemand te weten.

35. In welke winkel kom je graag?

In den beer, de stoffenwinkel in Harelbeke. Zalige winkel. Heerlijk om tussen tussen de stofjes te lopen, overal eens aan te voelen, geholpen te worden door mensen die er iets van kennen, een babbeltje te doen.

36. Welk drankje bestel je in een café?

Fanta. Of een koffie.

37. Weet jij wanneer het tijd is om te vertrekken?

Yep. Ik kom niet graag te laat. En ik blijf niet graag lang hangen.

38. Als je voor jezelf zou beginnen, als wat zou dat dan zijn?

Ik ben al zelfstandige in bijberoep, dus deze vraag is niet van toepassing.

39. Wil jij altijd winnen?

Neen, ik wil niet altijd winnen. Maar ik verlies niet graag.

40. Ga je naar de kerk?

God in de hemel nee! Alleen voor begrafenissen.

Lieke startte het, ik vond het bij NerdyGeekyFanboy, vele bloggers begonnen ermee, Sara doet het ondertussen ook, en ik nu ook. Elke dinsdag 10 vraagjes beantwoorden. Vast rubriekje.

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

Zeg het eens?

%d bloggers liken dit: